Haberler

Başkan Kocaoğlu'dan Kırılan Çıplak Heykel Cevabı

Güncelleme:

İzmir'de, yarı çıplak heykelin parçalanmasından sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu twitter hesabından 'Kırılan heykeli aynı yerde sergilemeye devam edeceğiz' dedi.

İzmir'de, metro istasyonunda bulunan yarı çıplak heykelin parçalanmasından sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu twitter hesabından 'Kırılan heykeli aynı yerde sergilemeye devam edeceğiz' mesajı yayınladı.

HEYKELİ BİR BELEDİYE ÇALIŞANI PARÇALAMIŞTI

İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan Serdar K. isimli şahıs, geçen gün İzmirspor metro istasyonunda bulunan yarı çıplak heykeli parçaladı. Vatandaşı fark eden metronun güvenlik görevlileri hemen bölgeye koştu. Olay yerine gelen polis, şahsı gözaltına alarak emniyete götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri de, heykel etrafında inceleme yaptı. Serdar K., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"BİZİM İZMİR'İMİZ BU OLAMAZ!"

Olay sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, twetter hesabından iki mesaj yayınladı. Başkan Kocaoğlu ilk mesajında, kırılan heykelin fotoğrafını paylaşıp "Çok üzüldüm. Bizim İzmir'imiz bu olamaz!" dedi.

HEYKEL SERGİLENMEYE DEVAM EDECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ikinci paylaşımında ise, "Kırılan heykeli aynı yerde sergilemeye devam edeceğiz" yazdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (5)

ağacın kurdu içerde:

çıplak heykel yapıp milletin çoluk çocuğuna sergileyeceğine adam gibi iş yap. . . ne de olsa para babanın cebinden çıkmıyor. . . o heykeli yapan şahısla akrabalık ahbablık bağın ne merka ettik !

6
11
yanıtYanıtla
ben böyle anlayışın:

çıplak heykel merakının derinlerinde ne yatıyor acaba. . ?????

4
9
yanıtYanıtla
vatan:

lan manyak mısınız bir heykelden bile tahrik oluyorsunuz. çıplak bu deyip kırıp döküyorsunuz. Heykele değil krala çıplak diyeceksiniz. ulan bunların topu salak. . .

9
3
yanıtYanıtla
seba:

Neden ciplak (Nu) heykel . . . onun yerine yazarlarimizin heykeli yapilsa kenarlarina da yazdiklari roman , siir, ya da hikayelerin isimleri yazilsa hic olmassa egitime de katki saglardi. . . ya da dunya filozoflarinin heykelleri olsa sozleri yazilsa daha yararli olmaz miydi. . . . sanat toplum icin olmali.

7
3
yanıtYanıtla
akıllanmayacaklar:

putprestlik tam gaz

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title