Haberler

Başkan Kocamaz'dan Şehitler Haftası Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu vatan uğruna bugüne kadar yüz binlerce şehit verildiğini belirterek, hiçbir vatan evladının, şehitlerin kemiklerinin sızlamasına izin vermeyeceğini kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu vatan uğruna bugüne kadar yüz binlerce şehit verildiğini belirterek, hiçbir vatan evladının, şehitlerin kemiklerinin sızlamasına izin vermeyeceğini kaydetti.

Başkan Kocamaz, 14 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında bu vatan uğruna bugüne kadar yüz binlerce şehit verildiğini dile getiren Kocamaz, "Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, bağımsızlığımız için yıllardır bu ülke topraklarında genciyle yaşlısıyla askeriyle polisiyle yüz binlerce şehit verdik. Sadece Çanakkale Savaşı'nda 57 bin şehit verdik. Bunları hatırlatmak belki üzüntü ve acı veriyor ancak, bugünlere nasıl geldiğimizin ve ne gibi bedeller ödendiğinin de gelecek nesiller tarafından bilinmesi gerekiyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize düşen görev ise babalarının, dedelerinin ve atalarının boşuna şehit olmadıklarını ispatlayarak, bu güzel vatana her anlamda hizmet etmeleridir" dedi.

Bugün bile Türkiye üzerinde emelleri olan, birliği, bütünlüğü bozmak isteyen iç ve dış güçler ile bunların uzantıları olduğuna dikkat çeken Kocamaz, "Bu hayali taşıyanlar, taşıdıkları bu hayallerine Allah'ın izniyle hiçbir zaman ulaşamayacaklar. Çünkü bu ülke, en kötü ve en zor döneminde bile onların bu pis amaçlarına ulaşmasına izin vermedi, bundan sonra da vermeyecektir. Nefes alıp veren hiçbir vatan evladı, şehitlerin kemiklerinin sızlamasına izin vermeyecektir. Şehitlerimizin kanından rengini alan şanlı Türk Bayrağı sonsuza kadar hür bir şekilde dalgalanacaktır. Bugüne kadar ülke savunmasında hayatını kaybeden ve bizi bugünlere ulaştıran şehitlerimizi saygıyla, özlemle ve minnetle anıyor, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Çanakkale Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title