Haberler

Başkan Kocadon Turgutreis ve Akyarlar'ı Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP Turgutreis Belde Teşkilatı'nın hazırladığı kahvaltı programına eşi Hülya Kocadon ve CHP İlçe Örgütü Yönetimiyle katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon CHP Turgutreis Belde Teşkilatı'nın hazırladığı kahvaltı programına eşi Hülya Kocadon ve CHP İlçe Örgütü Yönetimiyle katıldı. Yoğun bir katılımla geçen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken Başkan Mehmet Kocadon partililerle tek tek sohbet etme imkanı da buldu. İlgi ve sevginin yoğun olduğu kahvaltının ardından Başkan Mehmet Kocadon, davetli olduğu ziyaretlerini sürdürmek amacıyla, CHP'li yöneticilerle birlikte kahvaltıdan ayrıldı.

Kahvaltılı toplantının ardından site sakinlerinin davetiyle Turgutreis Beldesi Mavi Park Sitesi'ni ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, site sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mavi Park Sitesi ve Turgutreis'in genel sorunları üzerine yoğunlaşan sohbette yollar, belde pazarı, otopark, arıtma tesisi, sahil kullanımı konuları görüşülürken 15 yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve sitelerin özel sorunlarını yakından bildiğini yineleyen Başkan Mehmet Kocadon, sorunların hiçbirinin çözülemeyecek sorunlar olmadığını, site yönetimleriyle omuz omuza her sorunun üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi. 2002 yılından bu tarafa Yarımada'da tek belediye olması gerektiğini savunduğunu da hatırlatan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu görüşünü Bodrum için büyük projelerin belde ayrımı olmaksızın tek elden kontrolle geliştirilmesi gerektiği görüşüne dayandırdı. Başkan Mehmet Kocadon; "2002 yılından beri Bodrum Yarımadası'nda tek belediye olması gerektiğini savunuyorum. Ancak bu şekilde büyük projeler Bodrum'un geneli için düşünülebilirdi. Ben, konuklarımız Bodrum'dan ayrıldığında Turgutreis, Yalıkavak gibi belde ayrımı yapmadan, sorunlarını, memnuniyetlerini tek isim olan 'Bodrum' adı altında ifade etmelerini hayal ediyordum. Şimdi bu birleşme gerçekleşti ve her açıdan yararlı olacağına inanıyorum. Bakın Bodrum Belediyesi olarak pek çok değerli çalışmaya imza attık. Bedeli neyse ödedik ve her zaman başımız dik durduk. Bu bedel ödenirken yanımda duran siz değerli Bodrum Halkına sonsuz vefa borcumu ödemem gerekiyor. Gece gündüz çalışarak bana gösterdiğiniz değere layık olacağım" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, toplantının sonunda Bodrum Belediyesi'nin borçları konusuna da değinerek, "Belediyenin borçları halkın borcu değildir. Keşke bu kadar daha borcumuz olsaydı da yol, su, arıtma gibi sorunlarımız hala sürüyor olmasaydı. Bodrum Belediyesi şu ana kadar hiç bir yardım almadan bu başarıların altına imza attı, bundan sonra da kendine yetecek gücü var" şeklinde konuştu.

Mavi Park Sitesi sakinleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u tanımış olmaktan mutlu olduklarını, desteklerinin her zaman onunla olacağını iletti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Akyarlar Köy Kahvesinde de vatandaşlarla buluştu. Akyarlar halkıyla sohbet ortamında gelişen ziyarette, Akyarlar'ın sorunlarını birinci ağızdan dinleme fırsatı bulan Başkan Mehmet Kocadon, sorunları not aldı ve sorulara yanıt verdi. Altyapı ve yol sorunlarının ilk sırada olduğu sohbette tüm sorunların giderileceğini, seçimler sonrasında ise bazı sorunların Bodrum Belediyesi'nin girişimleri ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüleceğinin altını çizdi.

Toplantı sonunda sıcak karşılamalarından dolayı Akyarlar halkına teşekkürlerini sunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Akyarlar halkının menfaatleri için her kapıyı açacağının sözünü verdi.

Başkan Mehmet Kocadon, aynı gün bir ziyaret de İslamhaneleri'ne yaptı. Yukarı İslamhaneleri 1. Kısım'da yaşayan emekli subay Hürrem Elmalı ve emekli imar müdürü Mustafa Cesur'un davetiyle mahalleyi ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, mahalle halkıyla uzun uzun sohbet etme imkanı buldu. Edinilen bilgiye göre tüm mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda kadınların çokluğu üzerine Başkan Mehmet Kocadon 'kadının olmadığı yerde mutluluk yoktur' diyerek, mahalle sakinlerinin gönlünü fethetti. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını tek teke not alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çocuk parkı ve çevre temizliği konular için talimatlarını hemen verdi. Genel sorunlar arasında ulaşım ve altyapının da konuşulduğu toplantıda Hülya Kocadon da Yukarı İslamhaneleri'nde yaşayan kadınların özel sorunlarını dinledi ve notlar aldı.

Önümüzdeki günlerde mahalleyi tekrar ziyarete geleceğini duyuran Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, mahalledeki sıcak karşılamadan çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Turgutreis Akyarlar Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title