Haberler

Lüleburgaz'da Kıvılcım Federasyon Denetim Üyesi Seçildi

Güncelleme:

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Odası Denetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Odası Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler 24. Olağan Genel Kurulu, gerçekleştirildi. Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilen Genel Kurul'a mevcut başkan Murat Ağaoğlu tek listeyle girdi. 534 delegenin katılımıyla yapılan Genel Kurula, Trakya Bölgesinde, Trakya, Edirne, Kırklareli, Çanakkale'den 10 Esnaf Odası Başkanı katıldı.

Genel Kurul'da Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım Denetim Kurulu Üyesi seçildi. Nazif Kıvılcım konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Trakya'da ve bölgemizde bulunan oda başkanları ve üyelerimizden gelen talep ve şikayetleri dikkate alarak federasyona iletecek ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Lüleburgaz Kırklareli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title