Haberler

Başkan Keskin "Annelerimizin Ödenemez Hakları Vardır"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Geleceğin güçlü Türkiye'sine yön verecek olan nesillerin yetişmesinde annelere büyük görev ve sorumluluk düştüğünü kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Kadınlarımızın her alandaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluklarını da özveriyle yerine getirmeleri her türlü takdirin üzerindedir" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin mesajında şunlara yer verdi: "Birer sevgi sembolü olan annelerimizi öncelikle fedakarlık ve sabırlarından dolayı kutlamak istiyorum. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. AK Parti iktidarı olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin özünde; kadınımıza saygı, hürmet ve onlara hizmetlerin en güzellerinin sunulması yer almaktadır. Ailelerimizin ve toplumumuzun temel direği olan annelerimiz dünyanın en yüzce ve kutsal varlıklarıdır. Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Şefkatin, fedakarlığın, merhametin, sabrın sonsuzluğunu yüreğinde taşıyan, koruyan, gözeten, hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, sevgi ve özveri sembolü değerli annelerimizin bu güzel ve anlamlı gününü en içten duygularımla kutluyorum. Annelerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yaşam ve uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyor, ellerinden öpüyorum." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü AK Parti Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title