Haberler

Başkan Kertiş: "Başka Bayındır Yok Sahip Çıkalım"

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Kertiş; köy ziyaretlerini yoğun bir tempoyla sürdürmeye devam ediyor.

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Kertiş; köy ziyaretlerini yoğun bir tempoyla sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Söğütören, Çamlıbel, Sarıyurt, Kızıloba köylerine yaklaşık yüz araçlık bir konvoyla ziyaretlerde bulunana Başkan Kertiş, köy ziyaretlerinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanıyor. Kertiş; şenlik havasında geçen köy ziyaretlerinde, her köye yaklaşık 450.00 Lira tutarında hizmet götürdüklerini ifade ederek "kimsenin daha önce bir kere bile gelmediği bu köy yollarını biz defalarca geçtik, kimsenin, öbür adının ne olduğunu bilmediği, yolunun nereden geçtiğini bilmediği, bu köyler ben defalarca geldim" dedi.

Başkan Kertiş; laf üreten değil, hizmet üretenlerden olduklarını belirterek; "Bu köy yollarına başka bir adayı koysanız nasıl geri döneceğini bilemez" dedi. Sarıyurt köyü meydanında kalabalığa hitap eden Başkan Kertiş, "Bu köyde tarihi Demirciler köyünün olduğunu kime sorsanız bilemez. Bizler bölgemizi iyi araştırıp, etüt ederek bu yollara çıktık ona göre de hizmet üretiyoruz. Biz köylünün emrinde ve hizmetindeyiz. Caminin minaresi, köy konağı, kilit taşları gibi yaklaşık 500.000 Lira tutarında hizmet ürettik. Ama bunlar bize sahip çıkmanızın yanında bir şey değil. İnşallah 30 Mart'ta da bize sahip çıkacaksınız bizler size hizmetkar olmaya, iş üretmeye geliyoruz." diye konuştu.

ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Sarıyurt köyünde; demir bir değnekle yürümeye çalışan Ali Dınga isimli vatandaşa bir tekerlekli sandalye hediye eden Başkan kertiş, "Bizim hizmet anlayışımız engelli, yaşlı, çocuk ve kadınlarımıza gözetmek esaslıdır. Milli gelenek ve ananelerimizi referans alarak, yurttaşlarımızın hizmetine koşmaya devam edeceğiz" dedi.

Zeytinova Barajı inşaatını tamamlayarak, bölgenin tarımsal anlamda kalkınmasına ve su ihtiyacının karşılanmasına katkı sağladıklarının altını çizen Başkan Kertiş; "Nasıl ki Zeytinova Barajı yapımında hiçbir köylümüzü mağdur etmediysek, Ergenli barajı inşaatında da hiçbir vatandaşımızın mağdur olmayacağının garantisini veriyorum." ifadelerini kullandı.

"BAŞKA BAYINDIR YOK"

Kızıloba köyünde kalabalık bir kitleye, gelecekte yapılacak olan projelerle ilgili kısa bir konuşma yapan Başkan Kertiş; gençlere seslenerek, "Bakın gençler, Bayındır'a yaptığımız yatırımlara, getireceğimiz hizmetlere, başka Bayındır yok, başka Kızıloba Köyü yok! 30 Mart seçimlerde bunlara sahip çıkalım, biz size hizmet etmekten onur duyuyoruz." Dedi. Kertiş konuşmasının devamında "Türkiye'nin en büyük ağacının buradaki Aslan Kavağı olduğunu kanıtlamak için buraya devleti getirdim. Bütün basını buraya yıktım TRT'den canlı yayın yaptırdım" dedi.

Bayındır'a bağlı birçok köyün ulaşımda sıkıntı yaşadığını ifade eden Başkan Kertiş; "İzmir Büyük Şehir Belediyesi buraya ESOD göndermesi gerekirken, görevini yapmadığını, bundan dolayı da küçük çocukların eğitim hayatında sıkıntı yaşadıklarını biliyoruz. Bunda Bayındır Belediyesi'nin AK Partide olmasında büyük payı var. Ancak; 30 Mart seçimlerinden sonra AK Partinin İzmir'deki iktidarıyla bu sorunları kökünden halledeceğimizin sözünü veriyoruz." dedi.

Söğütören köyünde halkla buluşan Başkan Kertiş; Söğütörenin yabancısı olmadığını ve buradan büyük bir destek alacaklarına inandıklarının altını çizerek "Söğütören köyünü çok iyi bilirim, buranın ekmeğini az yemedik. Bizim çocukların spor tesislerine spor yapacakları alanlara ihtiyaçları var. 30 Marttan sonra gençlerimiz ve çocuklarımız için son derece modern spor tesisleri projelerimiz var bunları en kısa zamanda hayata geçireceğimizin garantisini veriyorum. Ben inanıyorum ki Türkiye çapında ses getirecek sporcularımız yetişecektir. Çünkü bu potansiyeli görüyorum." dedi.

Başkan Kertiş; konuşmasının devamında, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra, köylerdeki bütün yapıların ruhsatlı hükmünde sayılacağını ve bundan sonra yapılacak olan yapıların, projelerinin hazırlamasında hiçbir ücret talep etmeyeceklerini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kertiş Ak Parti Çamlıbel İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title