Haberler

Başkan Kertiş, Babaocağında Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve AK Partililerle beraber Bayındır’daki sivil toplum kuruluşlarını, Pazar esnafını ve Bayındır Kaymakamlığı'na bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve AK Partililerle beraber Bayındır'daki sivil toplum kuruluşlarını, Pazar esnafını ve Bayındır Kaymakamlığı'na bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Gurup, ziyaret programının ardından akşam saatlerinde Başkan Kertiş'in baba ocağı Yeşilova köyündeki seçim toplantısına katıldılar.

AK Parti İzmir Milletvelkili Ali Aşlık'ı, Bayındır AK Parti Seçim koordinasyon Merkezi önünde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, Bayındır AK Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve Partililer karşıladı. AK Parti Bayındır SKM ziyaretinin ardından kalabalık bir gurupla; Bayındır Sanayi Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, Süt Üreticileri Birliği, Tarım Kredi Kooperatifi, Şoförler Odası, Bayındır Otobüsçüler Odası ziyaret edildi. Aşlık ve Kertiş ardından Cuma pazarı ve esnafları gezerek halkla sohbet ettiler. Akşam saatlerinde Bayındır Kaymakamı Mehmet Makası makamında ziyaret eden gurup, ardından Başkan Kertiş'in baba ocağı olan Yeşilova köyündeki seçim toplantısına katıldılar.

BABA OCAĞINDA BÜYÜK COŞKU

Köyün girişinde davullu zurnalı bir gurup Tarafından karşılanan Başkan Kertiş ve beraberindekiler, daha sonra kalabalık konvoyla köye giriş yaptılar. Herkesle teker teker tokalaşan Kertiş, sevinç gösterisinin ardından duygularına hakim olamadı. Kertiş, kendisini izlemeye gelen annesine bir demet çiçek vererek elini öptü. Karşılama merasiminin ardından köy meydanında toplanan halka seslen Başkan Kertiş, bu sevinç gösterisi ve coşku karşısında duygulandığını ifade ederek "Ben bu göreve başlarken Anneme; kimseye yalan söylemeyeceğime, çalıp çırpıp haram lokma yemeyeceğime, garibi, fakiri, yetimi, düşeni elinden tutup koruyacağıma, çaldırıp çırptırmayacağıma, memleketimi parlatıp yükselteceğime söz verdim. Bugün Bayındır'a yapılmış; yolları, barajları, trenleri, köprüleri, Butik oteli, istasyonları, yapılan işleri, hizmetleri, restorasyonları, gençlik merkezlerini, festivalleri düşünün, bunlar benim sözümün arkasında durduğumun göstergesidir." dedi.

BAYINDIR'A HİZMET ADAMI GEREK

Bayındır'a birçok hizmet yaptıklarını ve gelecek için çok önemli projeler hazırladıklarını ancak bu projelerden biri olan Ergenli Barajı başta olmak üzere bazı partilerin adaylarının, karşı çıktığının altını çizen Başkan Kertiş; "Biz barajı çiftçimizi korumak, sevindirmek için yapıyoruz, tarım kalkınsın Bayındır'da istihdam olsun diye yapıyoruz. Fakat bazı parti temsilcileri sağda solda biz yaptırmayız çevrecilerle bir araya gelip karşı çıkar protesto ederiz diyorlar. Ben de diyorum ki burası Gezi Parkı değil burası Bayındır. Yıllarca buralara yol yapacağız diye umut sattılar ama biz umut satmadık, duble yolları açtık halkımızı mutlu ettik. Yol yaptık ki insanımız malını pazarlara götürebilsin, buraya yatırım gelsin iş imkanları sağlansın diye. Birileri sağda solda boş laflar edip duruyor, at tut elinde proje yok, belge yok, kaynak yok. Kertiş'in söylediğini nakarat gibi tekrarlıyorlar. Sonra Kertiş'i kötüleyip yakışıksız ithamlarda bulunuyorlar. Yapacaklarını anlatmıyorlar, ne yapacaklarını da bilmiyorlar Kertiş'le yatıp, Kertiş'le kalkıyorlar, Kertiş kadar başınıza taş düşsün. Kertiş'i değil yapacaklarınızı konuşun. Demek ki yok ki konuşamıyorsunuz. Bakın ben Japonlarla beraber yapacağımız fide tesisinde, hazırladığımız termal turizm projesi çerçevesinde iki binden fazla gencimiz iş sahibi, ekmek sahibi olacak diyorum. Ben bunları anlatıyorum. İş diyorum, istihdam diyorum, ekonomik kalkınma diyorum, dünyaya açılmak diyorum, hizmet diyorum gelişmek diyorum. Dedikodu, hamaset, iftira, başkasını karalamayla işim yok. Bizim siyasetimiz; saygı, sevgi ve hizmet çerçevesinde şekilleniyor. Biz 31 Mart sabahı herkesin Başkanı olacağız, herkesin düğününde, acı gününde olacağız o yüzden söylediklerimize dikkat ediyoruz, çünkü dilin kemiği yoktur. Bizim işimiz Yeşilovayı'ı kalkındırmak, Bayındır'ı Kertişle kalkındırmak, bizim işimiz Binali Yıldırım ile İzmir'i kalkındırmak. İşimiz hizmet gücümüz hizmet." dedi.

ESHOT HER YIL ZARAR EDİYOR

30 Martta halkın Bayındır'ı yönetecek, İzmir'i yönetecek projeleri kaynakları olan kadroları seçmeleri gerektiğini vurgulayan Kertiş, "Bakın benim memleketimde garaj yok sorumluluğu olduğu halde, kendi işi olduğu halde Büyükşehir Belediyesi işini yapmıyor. Gidiyor Ödemiş'e mezbaha kurdelesi kesiyor hiç işi olmadığı halde sırf CHP'li diye oraya garaj yapıyor. Bakın yılda sadece 30 trilyon ESHOT'a zarar ettiriyorlar. Bayındır'dan 59 ayda 50 trilyon su parası götürüyor. Oysa 15 trilyon para yatırsa bizim ovada ne kadar yol varsa hepsine asfalt dökebilir ama biz AK Partiliyiz diye bize yapmıyor CHPli diye Kirazın dağlarına asfalt götürüyor." dedi.

BEŞ YIL SONRA BİNALİ YILDIRIM'I BULAMAZSINIZ

Yeşilova Köyü vatandaşlarına seslenen AK Parti İzmir milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın selamlarını getirdiğini belirterek; "Binali yıldırım kazandığı zaman gençlerimiz; Antalya, İstanbul Ankara'ya değil, İzmir'de kalacaklar. İzmir'de istihdam olsun istiyorsanız, siyasi görüşünüz ne olursa olsun Binali Yıldırım'a destek olun. Üç saat sonra İstanbul'da Ankara'da Antalya'da olmak istiyorsanız Binali Yıldırım'ı İzmir'e başkan olarak seçmelisinz. 16 Martta büyük usta Başbakanımız İzmir'de olacak hepinizi oraya bekliyoruz. Dedi. Aşlık sözlerini Bayındı'a hizmet edecek, çalışkan, tutuğunu koparan iyi bir insan olduğu için Mehmet Kertiş'in Belediye Başkanı olmasına destek olduklarını ifade ederek; "seçimde Kertiş için destek verilmeli" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kertiş Ali Aşlık Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title