Haberler

Başkan Keleş: "Merhamet ve İyilik Ayı Ramazan Ayını Karşılıyoruz"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajda Müslüman aleminin en mübarek ayı olan Ramazan ayının merhamet ve iyilik ayı olduğunu belirtti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı mesajda Müslüman aleminin en mübarek ayı olan Ramazan ayının merhamet ve iyilik ayı olduğunu belirtti. Başkan Keleş mesajında Ramazan ayının huzur içinde geçirilmesini temenni etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ramazan ayı mesajında özetle şu görüşlere yer verdi: "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kuruluş ayı olan Ramazan-ı Şerif'i siz değerli Düzceli hemşehrilerimizle birlikte karşılıyoruz. Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun habercisi 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif tüm Müslüman alemine kutlu ve hayırlı olsun. Bu mübarek ayda tüm Düzceli hemşehrilerimizle birlikte yediden yetmişe dolu dulu bir Ramazan geçireceğiz. Birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendireceğiz. Sizlerle Ramazan ayının manevi huzurunda buluşacağız. Hadis-i Şerif'de 'Ramazan orucunu inançla ve karşılığını yalnızca Allah'tan bekleyerek tutan kimsenin geçmiş günahları bağışlanır' yer alır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif-i huzur ve bereketle yaşamayı diliyor, tüm Müslüman alemine ve insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum" - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title