Haberler

Başkan Kayalı, Siteler Bölgesi Sakinleriyle Buluştu

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, siteler bölgesindeki Karaova ve Kadıkalesi mahalleleri sakinleri ile bir araya geldi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, siteler bölgesindeki Karaova ve Kadıkalesi mahalleleri sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kayalı "Kuşadası Belediyesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir zaman 'elimizden gelen budur' demedik. Bunun neticesinde de şikayetlerin giderek azaldığını görüyoruz" diye konuştu.

Başkan Kayalı, ilk olarak Kuşadası Belediyesi'nin katkıları ile sürmekte olan Kadıkalesi kazısını ziyaret ederek Kazı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Mercangöz'den ve kazı ekibinden bilgi aldı. Başkan Kayalı, Kadıkalesi ziyaretinin ardından Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Karacasu Halk Pazarı'nda Karaova ve Kadıkalesi mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla buluştu. Bölgede yer alan sitelerin yönetici ve temsilcilerinin de katıldığı toplantıda ağırlıklı olarak alt yapı, içme suyu ve yollarla ilgili sorunlar dile getirildi. Tüm vatandaşları tek tek dinleyerek not alan Başkan Kayalı, Kuşadası Belediyesi'nin yetki alanı içerisinde yer alan sorunların çözümü için çalıştıklarını belirtti. Alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu ile ilgili konuların 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanına girdiğini ifade eden Kayalı, söz konusu sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Kuşadası'nın tüm mahallelerine eşit ve kaliteli hizmet götürmek için çalıştıklarının altını çizen Kayalı "Kuşadası Belediyesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Hiçbir zaman 'elimizden gelen budur' demedik. Bunun neticesinde de şikayetlerin giderek azaldığını görüyoruz" diye konuştu. Site yöneticileri ise ilk defa bir belediye başkanının sitelerin yaşadığı sorunları dinlemek üzere geldiğini belirterek Başkan Kayalı'ya gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.

Başkan Kayalı, vatandaşlarla buluşmasının ardından Nazilli Pazarı'nı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Kayalı, tüm pazar esnafının işgaliye ve pazaryeri kurallarına uyması gerektiğine dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacasu Kuşadası Kayalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title