Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Recai Kutan'ı Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi eski Genel Başkanı ve ESAM Genel Başkanı Recai Kutan’ı makamında ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi eski Genel Başkanı ve ESAM Genel Başkanı Recai Kutan'ı makamında ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Beleyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi eski Genel Başkanlarından ve Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan'ı makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu'nu yerel seçimlerdeki başarısından ötürü tebrik eden Kutan, Kocaeli'nin her geçen gün geliştiğini söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, "Recai Kutan ağabeyimizin bizi ziyaret etmesinden gurur duyduk. Recai Kutan, benim çok sevdiğim, örnek aldığım bir siyasetçimizdir. Türkiye'nin gelişmesinde ve kalkınmasında çok büyük hizmetler yapmıştır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Recai Kutan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title