Haberler

Başkan Karaosmanoğlu: "Köylerimizin Ruhunu Koruyacağız"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nın köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası'nın köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası'nın Demirciler, Köseler, Tepecik, Çerkeşli, Tavşancıl köylerinde eksiklikleri öğrenmek ve yapılanlar hakkında bilgi almak amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Karaosmanoğlu'na, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Eski Belediye Başkanı Cemil Yaman, eşlik etti.

Şehirde yaptıkları hizmetleri köylerde de yapacaklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "İmar planlarımızın tam devreye girmesiyle vatandaşımızın kalan diğer eksikliklerini tamamlama şansımız olacak. Sizlerin duasını almak bizim için çok ama çok önemli. Cumhuriyetimizin 100. Yılı ülkemizin bir kilometre taşıdır. Geleceğe korumak için daha iyi şehirler ve köylerin oluşması için hep beraber çalışıyoruz, çalışamaya devam edeceğiz. Bize verdiğiniz emanete sahip çıkıyor ve koruyoruz. Köylerimizde altyapı ve üst yapıda duyulan eksiklikleri giderek, halkımıza daha iyi hizmet verme arzusundayız" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'da, "Güvenin ve istikrarın gelecekte de devam etmesini çok önemli görüyorum. Yerel hizmetlerin destekçisi iktidarın güçlü olması bizler için elzem bir durumdur" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Dilovası Tepecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title