Haberler

Başkan Karaosamoğlu Öğretmen ve Öğrencileri Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Nadide İlköğretim okulu yöneticilerini ve öğrencilerini makamında misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Nadide İlköğretim okulu yöneticilerini ve öğrencilerini makamında misafir etti.

Özel Nadide İlköğretim Okulunda "Hayalimdeki Şehir" resim yarışmasında birinci olan 6. Sınıf öğrencisi Aslı Sena Çakan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. 250 eserin görücüye çıktığı yarışmada bir birinden güzel hayaller resimle buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birinci olan ve kendisine hediye edilen resim için, "Çocuklarımızın hayallerini yaşadığı çevrede görmesi bizim için çok önemlidir. Bu görsel çalışmaların aynı zamanda bize ufuk açtığını söylemek isterim. Büyükşehir olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin şehrimizle alakalı düşünceleri ve fikirleri bizler için derinliği olan yaklaşımlardır" dedi.

Dünya'da ve ülkemizde şehircilik anlamında önemli çalışmaların ortaya çıkmasıyla birlikte, çevreye duyarlı bir neslin de kentler için önemli dinamikler olması gözlerden kaçmıyor. Bu durum daha yaşanabilir şehirlerin oluşmasında da önemli bir etken oluyor. Son on iki yılda özellikle sanayinin ve üretimin lokomotif şehri Kocaeli'de bu anlamda gerçekleşen birçok önemli yatırım vatandaş nezdinde takdir topluyor. Çevre konusunda farkındalık çalışmalarıyla toplumun dikkatini çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Nadide İlköğretim Okulunun gerçekleştirdiği "Hayalimdeki Şehir" yarışmasını çok önemsediğini özellikle ziyarette dile getirdi.

"Hayalimdeki Şehir" isimli resim yarışmasının ilimizde ve ülkemizde yaygınlaştırılarak yapılmasını da isteyen Başkan Karaosmanoğlu'na, Özel Nadide Okullarının kurucu temsilcisi Süleyman Mavuş çevreye olan duyarlılığı nedeniyle plaket takdim ederken, Kandıra Sarıhocalar köyüne diktikleri 41 fidanın sertifikasını da Okul Müdürü Mümtaz Alkan ve Müdür Yardımcımız Muharrem Aytaç takdim etti. Yarışmaya katılan Ali Eren Dişçi, Muhammet Emir Yılmaz ve Görsel Sanatlar öğretmeni Şakire Aytürk'ün de birliktelikte katılan diğer isimlerdi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, "Tüm eğitimcilerimizden bu tarz yarışmaların yapılmasıyla, öğrencilerimizin geleceğe bakışlarının nasıl olacağını görebiliriz. Bu çalışmanın yaygınlaştırılması yerinde olacaktır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Zeynur Özel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title