Haberler

Başkan Karaman, Bozköy'ü Ziyaret Etti

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, seçim çalışmaları geçen yıl referanduma giderek Belediyeye bağlanan Bozköy’de vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, seçim çalışmaları geçen yıl referanduma giderek Belediyeye bağlanan Bozköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda vatandaşlara belediye bağlanmaları sonrası Bozköy'de yapılan çalışmaların yanı sıra, yapmayı planladığı çalışmaları ve Kozcağız'da gerçekleşen çalışmalar hakkında genel bir bilgi verdi. Başkan Karaman yaptığı konuşmada Kavlaklık ve sokaklarında yapılan çalışmaların referans olduğunu ve orada gerçekleşen yol, su, kanalizasyon çalışmaların benzerinin de Bozköy'de gerçekleşeceğini belirtti. Karaman vatandaşların yaz günü en büyük sorunu haline gelen su meselesi için zaten gereken incelemelerin daha önceden yapıldığını ve çalışmaların başlanacağını belirtti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karaman Kozcağız Bozköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title