Haberler

Başkan Karaçanta'nın Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Karslıların ve bütün İslam Alemi’nin “Mevlid Kandili”ni tebrik etti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Karslıların ve bütün İslam Alemi'nin "Mevlid Kandili"ni tebrik etti.

Başkan Karaçanta yayımladığı mesajında; "Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandili, tarihin akışını değiştiren kutlu bir olaydır. İnsanlığa aydınlık bir devir açan Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini kutlarken, onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya, getirdiği evrensel çağrıyı anlamaya ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu çağımıza taşımaya olan ihtiyacımızı bir kez daha fark ediyoruz" dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yayımladığı Mevlid Kandili mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İmanı ve sevgiyi toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin vücut bulduğu bir şahsiyettir. O'nun hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü mesajlar ve güzel örnekler vardır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin başta şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle başta Karslıların, milletimizin ve İslam Alemi'nin Mevlid Kandili'ni en içten duygularımla tebrik ediyor, esenlikler diliyorum." - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title