Haberler

Başkan Karaçanta'nın Babalar Günü Mesajı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karaçanta, sevginin sahip olunanı paylaşmak, huzuru ve mutluluğu yaymak, özel günlerin, sevgiyi ifade etmek için iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yayımladığı mesajında; "Bu fırsatları iyi değerlendirmeli ve aramızda kurduğumuz gönül köprüleriyle aile bağlarımızı kuvvetlendirmeliyiz. Yılın belli günlerinde kutladığımız özel günler gibi, Babalar Günü de aramızda sevgiyi yaymak, gönül bağlarını kuvvetlendirmek, aile bağlarını pekiştirmek için son derece önemli bir gündür.?Şehir yaşamının stresi, çalışma şartlarının zorluğu gibi değişik nedenlere bağlı ihmalleri telafi etmek için Babalar Günü güzel bir imkandır. Babaların çocuklarına sevgilerini gösterirken son derece cömert olmalarını diliyorum. Barışın ve kardeşliğin kapısını açan sevgiyi, sadece davranışları ile göstermemelerini, sözle de dile getirmelerini tavsiye ediyor, bir güneş gibi ailesini ışıtan ve ısıtan babalara ve baba adaylarına, ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum" dedi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Babalar Günü Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title