Haberler

Başkan Kara, Resul Osman Dağı Mesire Alanında İncelemelerde Bulundu

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu ile birlikte Resul Osman Dağı’nda incelemelerde bulundu.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu ile birlikte Resul Osman Dağı'nda incelemelerde bulundu.

Yaklaşık bin 640 dönümlük alanın tamamına yapılacak olan piknik mesire alanı, Kilis'teki piknik alanı ihtiyacını giderecek. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, seçim esnasında vatandaşlara büyük bir yeşil alan sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmek için çeşitli çalışma ve araştırmalar yaptıklarını söyledi.

Başkan Kara, "Kilis'imizin böyle bir yere ihtiyacı vardı. Biz de bunun farkındaydık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bu alanı piknik mesire alanı yapma kararını aldık. Yazın serin ve temiz havası ile bilinen Resul Osman Dağı muhteşem manzarası ile Kilis'te yaşayanlar için vazgeçilmez bir yer olacak. Halkın kentin gürültü, hava kirliliği ve diğer olumsuzluklardan uzaklaşarak sportif, sağlık ve dinlenme amaçlı ihtiyaçlarını giderebileceği ender yerlerden biri olacak. Kilis'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Orman Bölge Müdürü Sabuncu da çalışmalara başladıklarını, Başkan Kara'nın destekleri ile Resul Osman Dağı'nın Kilislilerin piknik yapabilecekleri bir alan durumuna getireceklerini söyledi.

Resul Osman Dağı Piknik Mesire Alanında sportif aktivite yapılabilecek alanlar, yürüyüş ve seyir terasları yer alacak. Kır kahvesi, büfe, yağmur barınağı, çeşme, otopark, gözlem kulesi, bungalov evler ve diğer tesisler de yapılacak. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title