Haberler

Başkan Kara'dan Madde Bağımlılığı Uyarısı

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, madde bağımlılığı tüm dünyada ortak bir sorun haline geldiğini belirtti.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, madde bağımlılığı tüm dünyada ortak bir sorun haline geldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Hüseyin Kara, madde bağımlığının sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın bir sorunu olduğunu belirtti. İnsanların küçük yaşlardan itibar kötü alışkanlıklardan tutulması gerektiğini vurgulayan Kara, "Bireylerin, özellikle de çocuk ve gençlerimizin, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı, mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemlidir. İnsanların uzun ömürlü olmaları fiziken ve ruhen sağlıklı olmalarına bağlıdır. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, manevi değerlerimizden insanları uzaklaştırmaktadır. Peygamberimiz bizleri 14 asır önce uyarmıştır. Bu sese kulak verilmediği için, her gün bir sürü cinayet, hırsızlık, gasp, trafik kazası içki yüzünden olmaktadır. Yaşam kalitenizi yükseltin, bağımlı olmayın deyişiyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onların sosyal, kültürel, sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm bireylere, madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilay Haftası Hüseyin Kara Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title