Haberler

Başkan Kamil Saraçoğlu: Tarihi Kültür Varlıklarımızı Canlandırıyoruz

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar’ı ziyaret ederek, Hisar Kalesi’ndeki burçlar ile tarihi konakların restorasyonuyla ilgili olumlu bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar'ı ziyaret ederek, Hisar Kalesi'ndeki burçlar ile tarihi konakların restorasyonuyla ilgili olumlu bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

Kocapınar'ı AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ile birlikte ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Saraçoğlu, "Kütahya'daki tarihi kültür varlıklarımızı canlandırıyoruz.Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ile birlikte Ankara da Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar'ı ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında Hisar Kalesi'nin burçlarının restorasyonu ve çevre düzenlemesi ile alakalı sürecini görüştük. Ayrıca tarihi konakların restorasyonu ve tescilli yapıların bulunduğu mahallelerde toplulaştırma çalışmalarının başlatılması ile alakalı girişimde bulunduk" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Kocapınar Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title