Haberler

Biga Belediye Başkanı Işık, Mevlit Okuttu

Güncelleme:

Çanakkale'nin Biga ilçesinin yeni Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık, halka açık mevlit okuttu.

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nin yeni Belediye Başkanı CHP İsmail Işık, halka açık mevlit okuttu.

Mesire alanında ki mevlide yaklaşık 3-4 bin kişi katılırken, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, vatandaşların tebriklerini kabul etti. Biga Müftüsü Eyyüp Baldemir, Çarşı Camii İmam Hatibi Mümin Yanal, Hacı Veli İmam Hatibi İrfan Çabuk, Aliş Dede Camii İmam Hatibi Sebahattin Şahin, Yeşilada Camii Müezzi Kayyımı Ali Şahin tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve dualardan sonra pilav ve ayran ve tatlı ikram edildi. Başkan Işık program boyunca eşi Ruhan Işık eşlik etti.

Başkan İsmail Işık yaptığı konuşmada, "Beni ve ekibimi yüreğinize kabul ettiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Çok ciddi bir sorumluluk almış durumdayız. İşimiz hiç kolay değil ama sizlerin de desteğiyle üstesinden geleceğiz. Biga'da ayırım yok. Oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Bundan sonra Biga'da sevgi olacak, saygı olacak, bütünlük olacak, ben ve ekibim gerekirse 24 saat hizmetinizdeyiz, kapılarımız sonuna kadar açık" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Işık İsmail Işık Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title