Haberler

Başkan İnce, Halkla Bayramlaştı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nülifer İnce, yenilenen belediye binası önünde personel ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nülifer İnce, yenilenen belediye binası önünde personel ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Güzelbahçe'de belediye personeli ve vatandaşlar bayramı birlikte kutladı. Belediye binası önünde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Başkan Mustafa İnce, eşi Nülifer İnce, CHP İl Yöneticileri Altan İnanç, Fulya Türkelli, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş ile belediye personeli katıldı.

Bayramlarda barış ve kardeşliğin ön plana çıktığına, küskünlerin barıştığına dikkat çeken Başkan İnce, "Dini bayramlarımız, barış ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bu günlerde herkesin birbirini kucaklamasını ve bunun sürekli olmasını diliyor, tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum" dedi. İnce, ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da kutlayarak, "Bize bu güzel vatanda yaşamı olanağını sunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyetimizin 89. yıl dönümünü kutluyorum" dedi. Başkan İnce, el öpen çocuklara bayram harçlığı verirken, bayramlaşmaya gelenlere ikramlar yapıldı.

Bu arada, CHP ilçe binasında da bayramlaşma gerçekleştirildi. Buradaki bayramlaşma programına CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa İnce Güzelbahçe Türkelli İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title