Haberler

Başkan Hiçyılmaz, Özkaseki'yi Ziyaret Etti

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'nin makam odasında gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Hiçyılmaz, "Heyet olarak, Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diledim ve hayırlı olması temennisinde bulundum" dedi.

Bakan Özhaseki'nin, üstlendiği tüm görevlerinde olduğu gibi yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını belirten Başkan Hiçyılmaz, "Kayseri'nin model şehir olmasında büyük emekleri bulunan Kayseri Milletvekilimiz Sayın Özhaseki'nin bu başarıyı, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak, Türkiye geneline yayacak bir anlayışla çalışacağından eminim" diye konuştu.

Hiçyılmaz, "Sayın Özhaseki'ye, bakan olarak Kayseri'ye ilk gelişinde kendisini ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bu ziyarette aktardım. Sağolsun, bizleri kırmadı ve davetimizi kabul etti. Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası'nın içinde olacağı bir organizasyon ile Bakanımızı 31 Mayıs Salı akşamı konuk edeceğiz. Bizleri onurlandıracak olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Mehmet Özhaseki Bülent Tüfenkci Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title