Haberler

Başkan Hakemleri Suçladı

Konyaspor Başkanı Karapınar, Mağlubiyetlerin Nedeni Olarak Hakemleri Suçladı.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, geride kalan 26 haftayı değerlendirerek, bugüne kadar hakem hataları nedeniyle 12 puan kaybettiklerini belirterek, hakemleri suçladı.

Süper Lig'de ateş hattından kurtulamayan Konyaspor'un Başkanı Bahattin Karapınar, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Hakemleri eleştiren Karapınar, hakem hatası yüzünden bugüne kadar 12 puan kaybettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Arka arkaya 2 nizami golümüzün ve 3 penaltımızın verilmediği bir maçı hatırlayan var mı? Türk futboluna katkı sağlamaya ve Konya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bırakın, tüm lig takımları erkekçe mücadele etsin. Elbette başarılı başarısız sonuçlar alınacak. Yapacağımız mücadeleye dışarıdan bir müdahale olmadığı sürece herkes kaderine razı olur. Gaziantep, İstanbul Büyükşehir Belediyesopr, Bursaspor, Demirçelik Karabükspor, Eskişehir ve Antalyaspor maçlarında hakem hatalarından dolayı 12 puanımız yenildi, buna karşı hakemlerden dolayı tek bir puan bile kazanmadık. 17 puanı olan Konyaspor'un hakem hatalarından dolayı kaybedilen 12 puanın da eklenmesi durumunda Konyaspor'un ligdeki konumu şu anda farklı olurdu."

Açıklamanın ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Karapınar, "25 Mart'ta yapılacak olağan genel kurulda yeniden aday olacak mısınız?" sorusu üzerine güvendiği bir aday çıkarsa görevi devredeceğini söyledi.

Konya'nın en büyük sorunun bir futbol kenti olmadığını belirten Bahattin Karapınar, "Geçen sene birinci lige çıktığımızda Konya'nın bundan yararlanması gerekirdi. Konyamızı bir futbol kenti yapamadık. Bunda hepimizin suçu var. Başta bu sorumluluğu ben alıyorum, uzun zaman Konyaspor'da çeşitli görevlerde bulundum. Geçen sene şampiyonluğa giden yolda bilet fiyatlarını 1 TL yaptık. Ama yeterli desteği göremedik. 22 bin 800 kişi kapasiteli stadımız hiç bir zaman dolmadı. Antalyaspor maçında bilet fiyatlarını 1 ve 2 TL yaptık, taraftarlarımızın desteğinin bu kadar olmaması gerekirdi" diye konuştu.

Konyaspor'un Süper Lig'de kalması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Bahattin Karapınar, "Geride 8 maç var, buda 24 puan eder. İnşallah bu 24 puandan en az kayıpla atlatarak ligde kalacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Politika Güncel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title