Haberler

Başkan Güneş'ten Yalova ve Nilüfer Belediyelerine Ziyaret

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş Yalova ve Nilüfer belediyelerini ziyarette bulundu.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş Yalova ve Nilüfer belediyelerini ziyarette bulundu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve ardından Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden Güneş,Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere Başkan Güneş'e Palmiye ağaçlarından hediye etti.

Başkan Güneş ziyaretleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; "Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman ve Bursa Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey'i ayrı ayrı makamlarında ziyaret ettim. Sağolsunlar bizleri çok güler yüzlü ve samimi bir şekilde ağırladıilar. Yalova Belediye Başkanımız Beldemiz çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere çeşitli tiplerde bizlere ağaç hediye ettiler. Bu jest bizleri son derece memnun etmiştir. Kendilerine Belde halkım adına çok teşekkür ederim. Bizlerde kendilerini Saltukova'da ağırlamaktan son derece memnun olacağımızı bildirerek Beldemize davet ettik" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vefa Salman Saltukova Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title