Haberler

Başkan Gümrükçüoğlu AK Parti Of İlçe Divan Toplantısı'nda Konuştu

AK Parti Of İlçe Divan Toplantıs'ına katılan Trabzon Belediye Başkanı Dr.

AK Parti Of İlçe Divan Toplantıs'ına katılan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların verdiği güç ve destekle Trabzon'u geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyledi.

AK Parti Of merkez ilçe binasında yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Belediye Başkanı Murat Saral,

AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu İl Başkan Yardımcıları Köksal Boz, Erol Tosun, Nevzat Çabuk, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Trabzon Belediyesi'ne kazandırılması için 10 yıllardır sürdürülen fakat sonuçlandırılamayan Çamoba'daki 103 dönümlük askeri alanı belediyeye kazandırdıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu alan bizzat Başbakanımız Sayın

Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 Mart 2013 Salı günü itibariyle tahsis ve hediye edilmiş bulunmaktadır. Söz konusu alını Trabzon'un, bölgenin, ülkenin ve hatta dünya turizminin hizmetine sunacağımız çok güzel bir doğa ve botanik parkı haline getireceğiz. Projenin dünyadaki örneklerini inceliyoruz. Singapur'da ki Londra'da ki Botanik Bahçesi, Gürcistan'da ki Batum'da ki Botanik parkı bahçesi örnekleri de gözden geçirilmesi ile Trabzon bir dünya güzeli, rüya botanik parkı ve bahçesine kavuşturulacak.

Projenin maliyeti tahminen 10 milyon TL'yi bulacaktır. Bu tahsis 2 yıl sürelidir. Amaçladığınızı yapamazsanız otomatik olarak kalkar. Ama sizlerin de desteği ile bu projeyi 1 yıl sonra bitirmiş olacağız diye ümit ediyoruz. Bu süre üç ay aşağıya, üç ay yukarıya olabilir" ifadelerini kullandı.

Milletin ve devletin ayrı gayrısının olmadığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, "Merkezi hükümetle yürüttüğümüz projelerin yanında beledimizin kendi bütçesi ile de bazı önemli projeleri gerçekleştirdik. Merkezi hükümetle yaptığımız projeleri eleştirenler her halde toplama çıkarmayı bilmiyor. Yaklaşık 1 katrilyon tutarındaki Kanunu Bulvarı'nı belediye bütçesiyle yapmak imkansızdır. Bizi eleştirenler yaptığımız hizmetlerden gurur duysunlar ve sevinsinler. Bugüne kadar belediyemiz bütçesi ile eski para ile yaklaşık 112 trilyonluk yatırım yaptık" diye konuştu.

2014 yılı mahalli seçimleri ile birlikte Trabzon'un büyükşehir olacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak. Her şeyin en iyisine ve güzeline layık Trabzon halkı daha iyi hizmet alacak" ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ise ülkenin her geçen gün dünya arenasında hak ettiği seviyelere geldiğini kaydederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın halktan aldığı güçle bunu gerçekleştirdiğini kaydetti. Yerel seçimlere hazır olduklarını kaydeden Terzioğlu, tüm teşkilat mensupları ve vatandalar ile birlikte yerel seçimlerde alınlarını akıyla çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.

Of Belediye Başkanı Murat Saral ise yaptıkları çalışmaları anlattı. Saral ilçelerinde yapılması planlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Saral ayrıca Of'a doğalgazın gelmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Demokrat partiden AK Parti'ye katılan Eskipazar Belediye Meclis Üyesi Süleyman Gürbüz, Bölümlü Belde Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Balekoğlu ile MHP'den Ak Partiye katılan Gürpınar Belde Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kurt'a parti rozetleri takıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title