Haberler

Başkan Görmez'den Gençlere Tavsiye

Torbalı Belediyesi’nin Gençlik Spor Kulübü’nde eğitim gören sporcuları, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e ziyarette bulundu.

Torbalı Belediyesi'nin Gençlik Spor Kulübü'nde eğitim gören sporcuları, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e ziyarette bulundu.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, belediyenin gençlik ve spor kulübünde eğitim gören sporcuları ağırladı. Gençlerle sohbet eden Görmez, sporculara bazı tavsiyelerde de bulundu. Gençlerden sporla birlikte bilimle, teknolojiyle sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmelerini isteyen Görmez, "Dünya gençleriyle rekabet edecek bilgi birikimine, eğitime, öngörüye, rekabete hazır olacak biçimde kendinizi yetiştirin. Türkiye bu anlamda yeni bir sürece giriyor. Kendinizi dünya gençleriyle rekabet edecek biçimde yetiştirin. Özellikle yabancı dil sorununuz olmasın ve birden fazla yabancı dil öğrenin. Torbalı ilçemizdeki 600 dolayındaki fabrikanın üretim ve pazarlama stratejilerini incelediğinizde bunu daha net biçimde görürsünüz. İhracat odaklı şirketlerimizin sayısı her gün biraz daha artıyor. Fabrikaların AR-GE merkezlerinde artık bilim dili kullanılıyor. Sizden kendinizi hem çok iyi bir sporcu hem de çok iyi bir araştırmacı olarak yetiştirmenizi istiyoruz. Ülkemizi geleceğe taşıyacak en büyük güç rekabeti etme potansiyeliniz olacaktır" şeklinde konuştu.

Başkan Görmez, ziyarette İzmir genelinde yapılan turnuvalarda dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title