Haberler

Başkan Gökçek K.o.z. Filminde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin son 2 yılda yaşadığı sansasyonel olayları ele alan “Kod Adı: K.O.Z” filmini izledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'nin son 2 yılda yaşadığı sansasyonel olayları ele alan "Kod Adı: K.O.Z" filmini izledi.

Filmi çok beğendiğini belirten Başkan Gökçek, "Bir dahaki filmde Ankara'dan bir sahne çıkarsa bizim Belediye ile ilgili bir konu varsa ben de rol alırım" dedi.

Armada Alışveriş Merkezi'nde gösterime giren filmi izlemeye gelen Başkan Gökçek salona girmeden önce kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Filmi gerçekleri yansıtan bir film olarak bildiğini ve bu çerçevede vatandaşların ilgisinin bu manada son derece anlamlı olduğunu dile getiren Başkan Gökçek, "Demek ki vatandaşın bugün de olan olaylarda ciddi anlamda bir tepkisi doğmuş, bu onu gösteriyor. Filmin de ilgi çekici olduğu zaten İstanbul'dan bu taraflara doğru seslendirildi. Belli ki milletin alakası büyük" diye konuştu.

Celal Çimen'in yönettiği "Kod Adı: K. O. Z." filmini kalabalık oyuncu kadrosu ile birlikte izleyen Başkan Gökçek filmi izledikten sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"BU KADAR MÜKEMMEL OLACAĞINI TAHMİN ETMİYORDUM"

İlk değerlendirmesi, "Bütün samimiyetimle söylüyorum böyle bir film seyredeceğimi bu kadar mükemmel olacağını tahmin etmiyordum" şeklinde olan Başkan Gökçek ardından, "Senaryo da mükemmel olmuş, arkadaşlar gerçekten müthiş oynamışlar, mükemmel oynamışlar. Zaman zaman insan o kadar etkileniyor ki gözleri yaşarıyor. Oyuncular rollerinin haklarını da vermişler. Hepsini kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Gökçek, "En etkilendiğiniz sahne hangisi oldu?" sorusunu ise, "Bir çok yerde 'Amin' dedik bir kere onu söyleyeyim. Sanatkar rol icabı 'Amin' derken biz dışarıdan 'Amin' deme ihtiyacını hissettik o kadar etkilendik" diyerek cevaplandırdı.

"BEN DE ROL ALIRIM"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Film son zamanların siyasi ortamı ile uyumlu olmuş mu?" sorusuna da "Evet olmuş, yani gerçekten hakikatleri anlatıyor ve rollerini oynayanlar da olayı yaşıyorlar, bu çok mükemmel bir şey. Kutluyorum hepsini. Bir dahaki filmde Ankara'dan bir sahne çıkarsa bizim Belediye ile ilgili bir konu varsa ben de rol alırım" diyerek cevap verdi.

Başkan Gökçek daha sonra başta filmin oyuncuları ile birlikte bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title