Haberler

Başkan Fırat, Fransa'da "Legion D'honneur" Nişan Merasimine Katıldı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Fransa’da takdim edilen “Legion d’Honneur” üst düzey nişan törenine Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat da katıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fransa'da takdim edilen "Legion d'Honneur" üst düzey nişan törenine Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat da katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Fransa'nın en üst düzey nişanı olan Legion d'Honneur madalyası verildi. Katıldığı program hakkında bilgi veren Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Fransa'nın en üst düzey nişanı olan "Legion d'Honneur" madalyasının verildiğini, kendisinin de o programa eşlik ettiğini bildirdi.

Türkiye Fransa ilişkilerine katkılarından dolayı Hisarcıklıoğlu'na Legion d'Honneur madalyası verildiğini ifade eden Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, "Cumhurbaşkanı François Hollande'ın onayı ile TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na madalya takdim edilmesi bizleri onurlandırmıştır. TOBB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılmış olduğumuz program oldukça önem arz etmektedir. Bizler de nişan törenine katılarak, bu büyük gururu yaşadık. Böylesinde önem arz eden bir programda Adıyaman'ı ve TOBB'u temsilen bulunduğum için son derece mutluyum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Fransa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title