Haberler

Başkan Evcilmen Yavuzeli Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti

Yavuzeli Kültür Derneği’ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e dernek üyelerinden tam destek geldi.

Yavuzeli Kültür Derneği'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e dernek üyelerinden tam destek geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Süleyman Evcilmen, Yavuzeli ve Yöresi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Çok sayıda dernek üyesinin katıldığı toplantıda Başkan Evcilmen, DSP'den aday olma süreci, hemşehri dernekleri projesi ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Evcilmen, "Ruhunda Bektaşi, Pir Sultan Abdal ve Abdal Musa felsefesini bulunduran, Atatürkçülük zihniyetini taşıyan ve hatta Gezi Ruhu felsefesini yaşayan herkese beden selam olsun" dedi.

ŞAİBESİ OLMAYAN PARTİ

Atatürkçülüğün, laikliğin, Cumhuriyetçiliğin ve hoş görünün sembolü olan Bektaşi felsefesinden yaşamı boyunca yararlandığını kaydeden Başkan Evcilmen, verdikleri destek nedeniyle alevi yurttaşlara teşekkür etti. CHP'de yaşadığı 9 Şubat depremini dile getiren Başkan Evcilmen, "Yapılanları hazmedemedim. Şaibesi olmayan dürüst bir partide siyaset yapmamın mahsuru yoktu. DSP'den aday oldum. Bu kentin yaşayanlarının bana açık açık destek verdiğini görünce büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Hemşehri dernekleri projesi hakkında bilgi veren Başkan Evcilmen, yaklaşık 80 derneğin hizmet vereceği bir kompleksi Muratpaşa'ya ve Antalya'nın kültürüne katkı koyan derneklere kazandıracağını dile getirdi. Başkan Evcilmen, "Bir günlük Antalyalı bile benim Antalyalı hemşerimdir. Ben de Antalyalı değilim. Başka bir kentte doğdum. Şimdi bu kente hizmet etmek için can atıyorum. Sevdalandım. Hepiniz ayrı yerlerden geldiniz ama biz bir mozaik olduk. Dilimiz dinimiz, ırkımız, mezhebimiz ne olursa olsun biz hepimiz kardeşiz" dedi.

Başkanı Ali Ekrem Yıldırım ise çalışmalarından ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Evcilmen'e teşekkür etti. Muratpaşa Belediyesi'nin 7 Renk Kültür Festivali'ni hatırlatan Yıldırım, "Başkanımızın yaptığı festival son senelerde yapılan en güzel kültürel etkinlik olarak Antalya'ya damga vurdu. Başkanımıza cani gönülden sonuna kadar destek vereceğiz. Her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dürüst siyasetçi her zaman kazanır. Halkımız mazlumdan, ezilenden yana, haklı kimse ondan yanadır" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Yavuzeli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title