Haberler

Darende Belediye Başkanı Eser, Kaymakam Kuş'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Kaymakam Bünyamin Kuş'u makamında ziyaret etti.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Kaymakam Bünyamin Kuş'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret için teşekkür eden Kuş, "Devlet yönetiminde bulunmanız ve tecrübeniz hizmetlerin verimli ve etkin ulaşmasında önemli etkiler sağlayacaktır. Bu makamlarda bulunma amacımız insanların huzur, refah ve güzellikleri yaşaması, yaralarının sarılmasıdır. Birlikte çalışmak, güçlerimizi birleştirmek adına katılımcılık anlayışınıza gereken destek ve ilgiyi göstereceğiz" dedi.

Eser de Bünyamin Kuş ile çalışacağı için mutluluk duyduğunu söyledi.

Darende'yi ileri seviyelere taşımak için kurumlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla istişarelerde bulunacağını belirten Eser, " Darende'de daha önce 3 yıl başhekimlik, 1,5 yıl kaymakam vekilliği yaptım. 11 yıl Malatya İl Sağlık Müdürlüğü yapmış birisi olarak bugün yeniden halkımıza hizmet amacıyla, vatandaşlarımızın teveccühleriyle seçildik. Geçmişteki devlet yönetimindeki tecrübelerimizi şimdi siyasi kariyerimizle birleştirerek Darende'ye hizmet olarak yansıtmanın gayreti içerisinde olacağız. Sorunları ve çözüm önerilerini muhataplarının fikirlerini dinleyerek çözeceğiz" diye konuştu.

Ziyarete AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclisi üyeleri de katıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title