Haberler

Başkan Eser, Belediyenin Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında Darendelilere bilgi verdi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında Darendelilere bilgi verdi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Belediyesi'nin son yılda yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Salonu'nda düzenlenen toplantıya Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'in yanı sıra Darende Kaymakamı Ali Türk de katıldı. Başkan Eser, otogar, küçük sanayi sitesi, canlı hayvan pazarı, mezbaha, Teleferik Projesi ve kent müzesinin ihalelerinin yapıldığını belirterek, Darende'nin yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Eser, "Sorunları tek tek çözeceğiz. İlçe merkezindeki kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz, şu an da proje aşamasında. Detayları belli olduğunda tarihi öneme sahip yeni ilçe merkezi projemizi halkımızla paylaşacağız. Bir süre şantiye dönemi geçirecek olan ilçemiz, projeler tamamlandığında maddi ve manevi olarak hızlı bir turizm beldesi haline dönüşecek" şeklinde konuştu. Darende'ye otobüs terminali kazandırmak için çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Süleyman Eser, terminal alanı için kamulaştırmanın yapıldığı söyledi. Belediye Meclisi kararıyla projelendirme ve yapım işinin Büyükşehir Belediyesine devredildiği kaydeden Eser, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Darende turizmine katkı sunmak için Zengibar Kalesi'nin üstüne Teleferik Hattı Projesi hazırladıklarını da söyleyen Başkan Eser, kırsaldaki büyük mahallelere semt konağı yapılacağını ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Eser Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title