Haberler

Başkan Ergün Tebrikleri Kabul Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisini tebrik etmek için gelen konuklarını ağırlamaya devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisini tebrik etmek için gelen konuklarını ağırlamaya devam etti. Başkan Ergün'ü; Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, Adalet Komisyonu Başkanı Onur Çoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak ve Adalet Komisyonu Başkanı Onur Çoğan'ı ağırladı. Kavak ve Çoğan'ı kapıda karşılayan Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi nedeniyle Başkan Ergün'ü tebrik eden Kavak ve Çoğan, çalışmalarında başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da, Başkan Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Önceki dönemde okullara büyük destek verildiğini belirten Altınsoy, bu desteğin yeni dönemde de devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyareti nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'a teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eğitim kurumlarına desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Geçmiş dönem çocuklarımızın eğitim yuvalarına yaptığımız katkı, bizi Türkiye'de okullara en çok yardım yapan belediye sıralamasında ilk sıraya yükseltti. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı müsteşarından teşekkür aldık. Okullarımıza verdiğimiz bu destekler, yeni dönemde de imkanlarımız ölçüsünde devam edecektir" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya da, ilçe müdürleri ve müdür yardımcıları ile birlikte Başkan Ergün'e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün'e görevinde başarılar dileyen Sarıkaya, Ergün'ün spordan gelen bir isim olmasının kendileri için bir şans olduğunu, spora desteklerinin artarak devam etmesini söyledi. Manisa'nın spor tesisi ihtiyacını en aza indirmek için göreve geldikleri 2009 yılından bu yana çalışma yürüttüklerini hatırlatan Başkan Ergün de, özellikle amatör kulüplere önemli katkılar sağladıklarını ifade etti. Manisa'ya yeni bir spor salonu ve kapalı yüzme havuzu kazandıracaklarını da hatırlatan Başkan Ergün, projenin ihalesinin yapıldığını kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Altınsoy Cengiz Ergün Sarıkaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title