Haberler

Başkan Ergün Manisaspor'u Tebrik Etti, Eriş'e Sahip Çıktı

Son haftalarda elde ettiği başarılarla zirveye oturan Manisaspor’u tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol takımının Teknik Direktörü olan Levent Eriş’e de sahip çıktı.

Son haftalarda elde ettiği başarılarla zirveye oturan Manisaspor'u tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol takımının Teknik Direktörü olan Levent Eriş'e de sahip çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Manisaspor'u, Manisa'nın gururu olarak tanımlayan Başkan Ergün, takımı son dönemde elde ettiği başarılar dolayısıyla tebrik etti. Büyükşehir Belediyespor için ise sabır isteyen Ergün, Teknik Direktör Eriş'e sahip çıkarak, "Geçiş süreçlerinde sıkıntılar olacaktır. Büyükşehir Belediyespor'la gurur duyacağımız günlerde gelecek" diye konuştu.

Yıllarca başkanlığını yaptığı ve takımın 3. Lig'den Süper Lig'e uzanan serüveninde büyük emeği olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor'u yakaladığı başarı dolayısıyla kutladı. Manisaspor'un yıllarca emek verdiği bir camia olduğunu ifade eden Başkan Ergün, "Takımı bugünkü başarıları için tebrik ediyorum. Bu kulüpte hayatımızın en güzel zamanlarını geçirdik. Manisaspor'u 3. Lig'den alarak tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkardığımız süreci yaşadık. Tabi geçtiğimiz süre içerisinde siyasi olarak polemikler yaşandı. Buna rağmen Manisaspor'u sahiplenme sürecimiz oldu. Ancak devre arasında işin içine siyaset girdi. AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın da dediği gibi ya siyaseti ya da kulüp başkanlığını seçeceksiniz. Bunların ikisi bir arada olmaz. Bunu bende buradan bir kez daha söylemek istiyorum" dedi.

MAÇLARA GELMEM İÇİN ADIMLAR ATILMASI GEREKİYOR

Manisaspor'un başarılarıyla gururlandıklarını ancak maçlara gelmesi noktasında bazı adımların atılması gerektiğini ifade eden Başkan Ergün, "Bana karşı yapılan hakaretleri halkımız biliyor. Herkesin çizgisini bilmesi gerekiyor. Bu takım Manisa'mızın gururu. Düştüğüne tabi ki üzülüyorum. Bu takım göz göre göre düştü. Sonuç itibariyle bunlar yaşandı. Şimdi de çok iyi bir noktaya geldi. Bu takımın oluşmasında kimin emeği geçtiyse kutluyorum. Umarım yeniden düştüğü yerden kalkar ve eski günlerine döner. Taner hocamı da buradan bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Başarılı bir süreç geçiriyor" dedi.

LEVENT ERİŞ'LE UZUN VADELİ ANLAŞMA YAPTIK

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ligdeki durumunu da değerlendiren Başkan Ergün, Teknik Direktör Levent Eriş'e sahip çıktı. Eriş ile uzun vadeli bir anlaşma yaptıklarının altını çizen Başkan Ergün, "Bizim Levent hocamızla gönül birlikteliğimiz var. Geçmişte birlikte Manisa'ya güzel hizmetler verdik. Önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediyespor için güzel işler yapacağız. Sonuçta sabır istiyoruz. Bugüne kadar hizmet veren tüm hocalara teşekkür ediyorum. Onlarında katkılarıyla bu takım buralara geldi. Geçiş süreçlerinde bu sıkıntılar olacaktır. Yıllar önce Manisaspor'da da bu süreçleri yaşadık. Burası da oturacak. Kulübümüz idari, tesis ve takım anlamında gurur veren bir hale gelecek" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Cengiz Ergün Manisaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title