Haberler

Başkan Ergün: "Manisa İçin İşbirliğine Hazırız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz’ı makamında ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı makamında ağırladı. Başkan Ergün'e yeni hizmet döneminde başarılar dileyen Yılmaz, yapılacak çalışmalarda, büyükşehir belediyesiyle işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Sami Akça, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yılmaz, Başkan Ergün'ü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Katı Atık Bertaraf ve Atık Su Arıtma Tesisleri ile ilgili çalışmalarını yakından takip ettiklerini de dile getiren Yılmaz, "Manisa Büyükşehir Belediyesi ile her zaman işbirliğine hazırız. Manisa için ne yapılacaksa bu ülke için yapılacaktır. Hepimiz birer hizmetçiyiz. Büyükşehir Belediyesi'nin çevre ve şehircilik çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda çalışmalarda bulunduğunuz, Katı Atık Bertaraf ve Atık Su Arıtma Tesisleri projesi, kentimiz açısından büyük önem arz etmektedir" dedi.

Katı Atık Bertaraf ve Atık Su Arıtma Tesisleri için önemli adımlar atıldığını ifade eden Başkan Ergün, "İl genelinde çevre kirliliğinin önüne geçilebilmesi amacıyla birçok çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda Manisa'nın yararına olacak her projede, geçmiş dönemde olduğu gibi tüm kurumlar ile işbirliğine hazırız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Başkan Cengiz Ergün Akça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title