Haberler

Başkan Ercik: "Paralel Yapının Mersin'de Tek Zerresi Kalmayana Kadar Mücadele Edeceğiz"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Mersin İl Teşkilatı olarak ‘paralel yapı’ ile mücadelede yoğun bir çalışma içine gireceklerini belirterek, “Bu yapının Mersin’de tek bir zerresi kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Mersin İl Teşkilatı olarak 'paralel yapı' ile mücadelede yoğun bir çalışma içine gireceklerini belirterek, "Bu yapının Mersin'de tek bir zerresi kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ercik, darbe girişimine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası tehlikenin hala geçmediğini ifade eden Ercik, Mersin teşkilatı olarak paralel yapı ile mücadeleyi kapsamlı olarak sürdüreceklerini vurguladı. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Mersin Cumhuriyet Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbeti'nin devam ettiğini dile getiren Ercik, paralel yapı ile ilgili mücadele kapsamında il teşkilatı olarak yoğun bir çalışma içerisine gireceklerini kaydetti. Türk halkının, 17 Aralık sonrası Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) yönelik verilen mücadelenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördüğüne işaret eden Ercik, "O gün bugündür tek derdimiz devletimizin içerisine sinsice giren bu hainleri temizlemek, yok etmek için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Allah izin verirse Türk milletimiz ile birlikte bu yapıyı tamamen yok edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Paralel yapının Mersin'de tek zerresi kalmayana kadar mücadele edeceğiz"

Paralel yapının tüm unsurları temizlenene kadar mücadelelerini daha geniş kapsamlı olarak sürdürecekleri bilgisini de veren Başkan Ercik, şöyle devam etti: "Mücadelemizin ne kadar ciddi olduğunu tüm milletimiz gördü. Biz ne zaman paralel yapıyla mücadelemizi hızlandırdıysak bunun karşılığında iftiralara maruz kaldık. Ancak yılmadık. Bu yapının devletimize ve toplumumuza açtığı yaraları sarmak için bir taraftan mücadele verdik, diğer taraftan da bu hainlerle savaştık. Evladı ana babasından, hanımını kocasında koparan bu yapının aileleri parçaladığını anlattık. İş adamlarımızı kandırarak kazançlarını himmet adımlarında topladılar. Maalesef bu yapı aileden eğitime, adaletten güvenliğimize, hatta tüm sosyal hayatımıza, yaşamımıza kadar bizi parçalamak için her türlü hileye ve şere girişti. Bu girişimi de son olarak halkımız 15 Temmuz'da gördü."

Mersin'de güçlü bir teşkilat yapılarının olduğuna da dikkat çeken Ercik, "Uzun uğraşlar ve mesailer harcayarak kurduğumuz il ve ilçe yönetimlerimiz ile birlikte bu yapının Mersin'de tek bir zerresi kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu kararlılığa ve güce sahip olan il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Toplumumuzun ve devletimizin huzuru, güvenliği ve geleceği için hep birlikte bu yapıya karşı dik duruşumuzu gösterelim. Biz dün olduğu gibi yarında mücadelemize canlarımız pahasına devam edeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title