Haberler

Başkan Duymuş, Seçim Sürecini Değerlendirdi

Bilecik Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldeye yapılacak olan yatırımlar ile marka bir şehir haline getireceklerinin söyledi.

Bilecik Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldeye yapılacak olan yatırımlar ile marka bir şehir haline getireceklerinin söyledi.

Beldenin gelişimi, seçim süreci ve yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Duymuş, 1990 yılından beri belediyenin içinde olduğunu ve zabıta görevinden Belediye Başkanlığına kadar yükseldiğini belirtti. "Başkanlık aklımın ucumdan geçmiyordu" diyen Duymuş, "Bir anda vatandaşlar ve arkadaşlar arasında birilerinin 'sen bu işi yaparsın' diye bir sözü oldu. Bu olaylardan sonra biz de kendimizi hazırladık. Kasım ayında memurluktan istifa ettik. Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) aday olduk. Adaylık sürecinde 3 arkadaşla yarıştık burada yapılan anketler ve genel merkezin taktiri ile aday gösterildim ve kazandım" dedi.

"BELDENİN GENÇLERİ BELEDİYENİN ANAHTARINI MUHARREM İNCE'YE VERDİLER"

Muharrem İnce'nin Vezirhan'a gelmesinin çok faydalı olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Duymuş, "Beldemize renkli simalar geldi. Gürsel Tekin, Haydar Akar ve Muharrem İnce'nin gelişi Vezirhan için çok büyük bir etkisi oldu. 27 oyla kazandık. Bir beldede Muharrem İnce'nin çok büyük etkisi ve faydası olmuştur. Eski Milletvekilimiz Yaşar Tüzün bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve büyük katlılar sağladı. Muharrem İnce Vezirhan'a geldiğinde ona 'Burayı kazanacağımı ve beldenin anahtarını kendisine vereceğim' demiştim. Seçimlerden sonra telefonla görüşebildik kendisi ile Yalova'daki seçim iptali süreci ile çok yoğundu. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

"VEZİRHAN'I BİR YILDIZ BİR MARKA YAPMAK İSTİYORUZ"

Duymuş, Vezirhan Beldesi'ni İstanbul'dan Eskişehir'e kadar bu güzergahda bir yıldız, bir marka yapmak istediğinin ifade etti. Duymuş, "Muhalefet olarak Ak Parti'den 5 meclis üyesi, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) bir meclis üyesi, CHP'den 4 meclis üyesi ile 6'ya 4 üstünler bizden. Azınlıktayız ama bu bizim için dezavantaj olmaz. Onlarda netice bizim arkadaşlarımız belediye ve beldemizin gelişimi için onlarda bize destek vereceklerinin söylediler. Onların katkısı ile beldemizi yukarılara taşıyacağız" şeklinde belirtti.

"SİYASİ AKADEMİ EĞİTİMİNİ AK PARTİ'DE ALMIŞ OLABİLİRİM AMA AK PARTİ'YE GEÇMEM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Duymuş, kamuoyunda Ak Parti'ye geçeceği söylentileri karşısında böyle bir durumun söz konusu olmadığını vurguladı. Duymuş, "Beldede biz CHP'den aday çıktık, seçmenler bize oy verdi. Ben kalkıp AK Parti'ye geçecekmişim gibi söylentiler var. Kesinlikle böyle bir şey yok. Biz AK Parti belediyeleri, CHP belediyeleri ve MHP belediyeleri ile de çalışacağız. Çünkü rozeti çıkardık. Buraya ne için geldik? Hizmet için geldik. Ben buraya bir hizmet yapacaksam Bayırköy Belediyesi'nden, Gölpazarı Belediyesi'nden, Bilecik Belediyesi'nden alacağım. Bir eksiğimiz olunca çevre belediyelerden isteyeceğim. Onlar da "Sen CHP'li bir belediyesin, vermeyiz" demezler, zannetmiyorum. Siyasi akademi eğitimimi AK Parti'den aldım doğrudur ama kendileri ile alınan eğitimden sonra bir daha görüşme fırsatım olmadı. AK Parti'ye geçmem söz konusu değildir" şeklinde konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muharrem İnce Ak Parti Vezirhan Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title