Haberler

Başkan Doğan: Ulaşım En Önemli İhtiyaçlardan Biri

Güncelleme:

Kocaeli S.S.6 Nolu Şehir içi Dolmuş Taksicileri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Timuçin Sevilmiş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Kocaeli S.S.6 Nolu Şehir içi Dolmuş Taksicileri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Timuçin Sevilmiş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı, Kocaeli S.S.6 Nolu Şehir içi Dolmuş Taksicileri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Timuçin Sevilmiş makamında ziyaret etti. Ziyarette insanların en önemli ihtiyaçlarından birinin ulaşım olduğunu vurgulayan Başkan Doğan, "İzmit küçük ama özellikle gündüz insan yoğunluğunun ve araç sayısının da aynı oranda fazla olduğu bir şehir. Bu sebeple şehrimizde zaman zaman trafik ve otopark sorunu yaşıyoruz. İzmit gibi cazip kentlerde yaşanan bu sorun dünyanın her yerinde yaşanıyor. Bizde Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu soruna çözümler üretmeye çalışıyoruz. Özellikle tramvay projesi bu amaçla atılan çok önemli bir adım. Tabi ki tramvayla atılan bu adımın yeni ulaşım araçlarıyla desteklenmesi gerekiyor. Bu anlamda şehrimizde ulaşım hizmeti sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kendileri bir kamu hizmeti sunuyorlar. Toplu taşıma araçları kaçınılmaz olarak, metro, tramvay ve teleferik araçları çağın gereklerine ve şehrin ihtiyaçlarına göre belediyeler ve devlet taraf yapılmaktadır. Benim, kooperatifimize ve toplu taşımacılıkla uğraşan diğer kooperatiflere önerim, özellikle belediyenin yaptığı bu tür işlerde iş ortaklığı ve kar ortaklığı yapabilirler. Bizim amacımız ve isteğimiz taksicimizin, minibüsçümüzün, dolmuş taksicimizin gelirlerinin iyi olması, ama aynı zamanda halkımızın da sağlığının, huzurunun yerinde olup mutlu olmasıdır" dedi.

Kooperatif Başkanı Timuçin Sevilmiş ilgi ve alakası için Başkan Doğan'a teşekkür ederek, "Cedit Mahallesi, Santral Mahallerine dolmuş taksilerin çalışması konusunda başkanımızın desteğini bekliyoruz. Cedit Mahallesiyle ilgili başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Şimdiye kadar taksicilere yapmış olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title