Haberler

Başkan Doğan, Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine karşı gösterdikleri tutumdan dolayı kurum, kuruluş ve STK’lara yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine karşı gösterdikleri tutumdan dolayı kurum, kuruluş ve STK'lara yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, teşekkür ziyaretleri kapsamında son olarak Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Doğan'a ziyaretinde belediye meclis üyesi ve başkan koordinatörü İbrahim Elgin eşlik etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan, "15 Temmuz, ülkemiz için çok büyük bir acı ama bir anlamda da önemli derslerin verildiği bir gece. Ülkemizi, milletimizi derinden sarsan bu hain saldırıda sendikanızın, işçilerinizin şehrimizdeki ve tüm yurt çapındaki duruşları bizleri gururlandırdı. Bu ziyaretimiz de sadece bizim değil, aslında halkımızın da minnet duygularını aktarmak için yapılmış bir ziyarettir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title