Haberler

Başkan Doğan Tavşantepe'de

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın mahallelerdeki incelemelerine Tavşantepe gezisi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın mahallelerdeki incelemelerine Tavşantepe gezisi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Tavşantepe mahallesinde bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Doğan'a gezisinde Meclis Üyesi Engin Uztürk, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Fen İşleri Müdürü İsmet Kuntaş, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yıldız, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ve birim sorumluları eşlik etti.

Başkan Doğan'ın, sorunlarını dinlemesinden çok mutlu olduklarını belirten Tavşantepeliler "Başkanımız alt yapı sorunumuzun çözümünde büyük gayret gösterdi. Mahallemizin en büyük sorunu artık yok. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler. Gezi sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Doğan, Evren sokak ile Oruç sokak kesişiminde bulunan yolun çok dik olmasından dolayı vatandaşların araçla çıkamadığı sokakta gerekli inceleme yapılmasını istedi.

Tavşantepe Mahallesinde önemli işler yaptıklarını dile getiren Doğan, "Mahallemizin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi ve sosyal imkanlarının gelişmesi için elimizden gelini yapıyoruz. Mahallemizde parke, merdiven korkuluk yapımına devam ediyoruz. Mahallemize İzmit'in en büyük mahalle konağını açtık. Emekli evimiz ve okullarımıza yaptığımız salonlar ve iyileştirmeler mahallemizin hizmetinde. Tavşantepe mahallesinin fiziki yapısından ötürü belediyeye ait park yapılacak alan olmamasına rağmen tüm şartları zorlayarak Gönül Parkı ve Şehit Burhan Sarı Parkı ve Melodi Parkını hizmete açtık" diyerek bölgedeki park yapımlarına ve bölgedeki spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerinin de müjdesini verdi.

Mahallenin yakınında bulunan Cephanelik Bölgesi'ni İzmit'in en cazip yerlerinden biri haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "Açtığımız Cephanelik Spor Kompleksi bölgeye prestij sağladı. Çok yakında hizmete girecek olan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi sayesinde bölgenin çehresi değişecek. Bu bölgede yapılacak olan hastane ile Tavşantepe'nin değeri daha da artacak " diyerek, Tavşantepe mahallesindeki gezisini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şener Nevzat Doğan Yerel Haberler

title