Haberler

Başkan Doğan Ncty Esnafı ile Görüştü

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, NCİTY Alışveriş Merkezi yöneticileri ile biraraya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, NCİTY Alışveriş Merkezi yöneticileri ile biraraya geldi.

"Hiçbir kurum ya da kuruluşa ayrıcalık tanımamız söz konusu dahi olamaz" diyen Doğan, inşaat alanında yapılan işlemler hakkında NCTY yöneticilerine bilgi verdi. Gölkaypark'ta yapılan görüşmede Doğan'a İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak ve Hukuk İşleri Müdürü Serpil Alçıkaya eşlik etti.

İzmit'te yapılan yatırımlara ve esnafa her zaman destek verdiklerini dile getiren Doğan, "Hepinizin bildiği üzere kurulduğu günden beri burada hizmet veren esnafımızın yanında olduk. Üzerimize düşen ne ise yaptık. Kentin yöneticileri olarak desteğimizi kimse inkar edemez" dedi.

Yasalara uygun olarak hareket edilen her durumda esnafın yanında olan ve hakkını savunan bir anlayışımız var. Bu anlayışımız kurallara uygun olan şekilde sürdürüldüğü sürece devam edecek. Ancak burada gözden kaçırılmaması gereken bir konu var ki o da bizim kanunları uygulamakla yükümlü olduğumuzdur.

Bu noktada NCİTY Alışveriş Merkezi'ne bir ayrıcalık tanımamız söz konusu dahi olamaz. Tüm yasaları olduğu gibi imar yasasını herkese eşit uygulamak durumundayız. Çatısını tamir etmek isteyen vatandaşa uyguladığımız imar yasasını buraya da uygulamak durumundayız" diyerek belediye olarak aksi bir şekilde davranmalarının söz konusu dahi olamayacağını vurguladı.

NCİTY Alışveriş Merkezi'nin sahibi Necmettin Kayatürk ve esnaflardan Yılmaz Özen,

Gül Karamus,

Ahmet Çankaya, Leyla Özçelik, Mehmet Arasoğlu, Şevket Erdoğan, Barış Başak, Hakan Ünal, Ali Etoğlu, Fatih Kutaş ve Cem Şakoğlu katıldığı görüşmede Başkan Doğan çok net konuştu. " NCİTY yıllardır ruhsat konusunda bir sorun olarak karşımızda duruyor. Biz yasaların bize emrettiği şekilde davranmak zorundayız. Bu güne kadar hem esnafa hemde halkımıza karşı yapmamız gerekenleri fazlasıyla yaptık. esnafını mağdur etmek istemeyiz. Ancak yasalarca gerekli olanı yapıyoruz. NCİTY bu konuda şehrin büyük bir sorunudur. Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı" diyerek hukuken yapılacak tüm çalışmalarda tüm esnafın yanında oldukları gibi NCİTY esnafının da yanında olacaklarını ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title