Haberler

Başkan Doğan Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş’a iadeyi ziyarette bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş'a iadeyi ziyarette bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan, emniyet teşkilatının önemine dikkat çekerek, "Emniyet deyince akan sular durur. Çünkü insanların yeme ve içme gibi hayati ihtiyaçlarından sonra ikinci en önemli ihtiyacı emniyet ve güvenliktir. Bu hizmetin uygulanmasında yer alan kuruluşlar da en önemli kuruluşlardır. Ziyaretimizle müdürümüze bu önemli görevinde başarılar dilemek istedik. Bu vesileyle şehrimizde güvenlik, trafik ve asayiş konularında fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

İzmit'in şanslı bir şehir olduğunu söyleyen Doğan, " Bugüne kadar İlçe ve İl Emniyet Müdürlüğümüz güzel çalışmalar yaptılar. İzmit Belediyesi olarak biz de bu kurumlarımızla başarılı iş birliği içinde olduk. Özellikle son dönemde bağımlılık yapıcı maddelerle ilgili yoğun çalışmalarımız oldu. Çoğu zaman halkımızın yaşam alanlarında güvenliğin ve asayişin sağlanması gereken yerlerde emniyet tedbirlerine ilaveten bizim de fiziki önlemler almamız gerekiyor. Trafik ve otoparkla ilgili zaman zaman sorunlar yaşıyoruz. Bu konuda da emniyetimizle ortak çalışmalar yürüttük, yürütmeye de devam edeceğiz. İzmit halkı bu çalışmalarla daha huzurlu, daha güvenli yaşamaya devam edecek. Emniyet çalışanlarına İzmit halkı adına şükranlarımızı sunmak istiyorum "şeklinde konuştu.

Başkan Doğan'a emniyet teşkilatına olan bakışı için teşekkür eden İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, "Yaptığımız çalışmalarla güzide şehrimize layık olmaya çalışıyoruz. Sizlerin de desteğiyle vatandaşlarımızın sokaklarda daha güvenli dolaşabilmesi, daha güvenli bir gelecek yetiştirebilmesi için çalışıyoruz. Desteklerinizi bizlerden hiç esirgemediniz. Özellikle İzmit'in sorunlu olan bölgeleriyle ilgili mücadelemiz, sıkı çalışmalarımız devam ediyor. Sizin de yoğun desteklerinizle İzmit'i daha huzurlu bir şehir haline dönüştürmek için çalışıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Karakaş Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title