Haberler

Başkan Doğan, "Çocukların Mutluğu Bizim Mutluluğumuz"

İzmit Belediyesi’nin öğrencilere bisiklet dağıtımı devam ediyor.

İzmit Belediyesi'nin öğrencilere bisiklet dağıtımı devam ediyor.

Geçen 3 yıl içinde 10 bine yakın öğrenciye bedava bisiklet dağıtan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu sene de 5 bine yakın öğrenciye bisiklet sevinci yaşatıyor. Yaklaşık bir ay önce başlayan bisiklet dağıtımı Hızır Reis Orta Okulu'nda devam etti. Söz konusu okulda 152 öğrenci bisikletlerini Başkan Doğan'ın elinden almanın sevincini yaşadılar.

Okul bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan'nın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Müge Olşen, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, AK Parti İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, Belediye Meclis ü yeleri Aykut Bozkurt, Cemil Kampara, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Hızır Reis Ortaokul Müdürü Ali İlengiz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan, "Çocuklarımızın yüzünün gülmesi, mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın mutluluğu, anne babaların da huzurlu mutlu olmasıdır. Bizim çocukluğumuzda bu günkü imkanlar yoktu. Koskoca mahallede bir kişide bisiklet vardı. Bisiklete hayran hayran bakardık. Bunlar geride kaldı. Allaha şükür bu gün çocuklarımız bizlerden daha iyi şartlara sahipler. Daha da iyi şartlara kavuşacaklar. Eskiden okullara bilgisayar ve projeksiyon cihazı nasıl alacağız diye düşünülürdü. Bu gün ise okullarımızda akıllı tahtalar, bilgisayar sınıfları var. Hastanelerimiz de çok kötü durumdaydı. Basit bir aşı dahi olamayan çocuklarımız şimdi tabletinden bisikletine her türlü imkanlara sahipler. Koğuş sistemindeki hastanelerimiz otel konforunda. Bütün bunlar hükümetimiz sayesinde oldu. 12-13 yıl önce belediye işçilerine maaş ödenemiyordu. IMF'ye dileniyorduk. Bu gün bütün bunlar geçmişte kaldı. Paramız da var, gücümüz de var. Sizler sayesinde ülkemizde istikrar var. İstikrar da bu güzle hizmetlerin yapılmasını sağlıyor. Dün başında olduğu kurumu batıranlar bu gün sizlere boş vaatlerde bulunuyorlar. Bunlara inanmayın. Sakın eski günlere dönmeye izin vermeyin. Allah korusun çocuklarımızın geleceği yok olup gider. Bütün çabamız, çocuklarımızın bizden daha iyi şartlarda yetişmesi içindir" dedi.

Başkan Doğan, valilik bahçesini sanat meydanına dönüştüreceklerini ve sarayın bahçesine halka açacaklarını da söyledi. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Doğan, çocuklardan bisiklet kullanırken kasklarını takmalarını istedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Hızır Reis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title