Haberler

Başkan Doğan Alikahya Merkez Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Merkez mahallesinde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Merkez mahallesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan'ın mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, belediye meclis üyesi İbrahim Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile daire müdürleri eşlik etti. Muhtar Enver Gökbudak da inceleme gezisinde hazır bulunarak Başkan Doğan'a istek ve şikayetlerini iletti.

Esnaflarla ve bölge sakinleriyle sohbet eden cadde ve sokakları gezerek eksikleri yerinde tespit eden Doğan, "İlk kez göreve geldiğimiz 6 yıl önce mahalle gezilerini başlatmıştık. Aradan geçen uzun zaman içinde bu gezilerimizi hiç aksatmadık. Mahallelerimizi biran olsun boş bırakmıyoruz. Gözümüz kulağımız mahallelerde. İzmit'in her köşesine eşit hizmet vermek, İzmit'i çok daha güzel bir hale getirmek en büyük hedefimiz. Hedefimize emin adımlarla yaklaşıyoruz. Yaşanan her yerde olduğu gibi mahallemizde de zamanla oluşan birtakım eksiklikler var. Merkez mahallesinde yaptığımız incelemelerde iki sokağımızın parkelerini yenilemeye karar verdik. Diğer konularda da vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirdik.

Alikahya'ya da kapalı pazar kazandırarak vatandaşlarımızı yağmurdan, çamurdan, güneşten ve soğuktan korumak istiyoruz. Alikahya spor kulübümüz için başlattığımız antrenman sahası çalışmaları aynı hızla devam ediyor. Alikahya'daki Arena stadının inşaatı da hızla yükseliyor. Bütün mahallelerde olduğu gibi burada da güzel işler yapılıyor. Hayat devam ettikçe eksikler oluşacak, bizde bunları gidereceğiz" dedi.

Alikahya Merkez Mahalle Muhtarı Enver Gökbudak da İzmit Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan'a teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Alikahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title