Haberler

Başkan Demirkol Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı tarafından Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katılarak, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlattı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı tarafından Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katılarak, mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlattı.

Belediye Başkan Fevzi Demirkol, 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi halk oylaması için evet çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Başkan Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı tarafından Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına katıldı. Kasım Deniz'in evinde düzenlenen toplantıda Başkan Demirkol'un yanı sıra, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış, Ahmet Hamdi İnan ve Cuma Demir, Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Karakeçili ve teşkilatı üyeleri ile mahalle sakinleri de yer aldı. Toplantıda mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin içeriğiyle ilgili bilgiler verdi. Mahalle sakinlerinden evet yönünde çalışmalarını da isteyen Başkan Demirkol, "16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle ilgili halk oylaması için sahadayız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu akşamda Karşıyaka Mahallemizde, mahalle temsilcimiz Kasım Deniz ve mahalle sakinlerinin misafiri olduk. Bu çalışmalarımızda hep birlikte olduğumuz AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı Başkanımız Mehmet Canpolat ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Abdülhamid Karakeçili ve yönetim kurulu üyeleri, ayrıca Haliliye Belediyesinin meclis üyeleriyle birlikte halkımızla bir araya geldik. Halkımız meseleye bizden daha fazla sahip çıkıyor. Bizden daha fazla bilgi sahibidir. İnşallah, 16 Nisan'da yapılacak oylama sonucunda Şanlıurfa büyükşehirler içerisinde en önde yer alacaktır. Halkımızın bu güçlü desteğiyle, devletimizin kıyamete kadar devamını, milletimizin istikbalini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, inşallah bayrağımızın kıyamete kadar gönderde kalacağını bu halkımız temin edecektir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise yaptığı açıklamada, "Haliliye ilçe teşkilatı olarak ev toplantılarımızı Karşıyaka Mahallemizde sürdürdük. Bizi misafir eden Karşıyaka Mahalle temsilcimiz Kasım Deniz'e ve kendisiyle beraber bulunan mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Anayasayla ilgili, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunduk. Halk kararını vermiş, evet diyor" ifadelerini kullandı.

Meclis üyesi Ahmet Hamdi İnan ise" Karşıyaka Mahallesinde yapılan bu güzel, sıcak, samimi toplantı dolayısıyla Haliliye İlçe Teşkilatına ve Karşıyaka'daki bütün mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Elbette Türkiye bir seçim değil, bir karar noktasındadır. Türkiye'nin geleceği için, çocuklarımız, gençlerimiz, evlatlarımı ve yarınlarımız için evet demenin heyecanını burada bir kez daha yaşadık" şeklinde konuştu.

Meclis üyesi Cuma Demir de, açıklamasında, "Belediye başkanımız, ilçe başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, gençlik kollarımız Karşıyaka Mahallesi temsilcisi Kasım Deniz'in toplantısına katıldık. Toplantıya katılan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Canpolat Fevzi Demirkol Karşıyaka AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title