Haberler

Başkan Demirkol Gençlere Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini Anlattı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Akil Gençler Platformu tarafından düzenlenen programda, gençlere Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlattı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Akil Gençler Platformu tarafından düzenlenen programda, gençlere Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlattı.

Sistemin, Türkiye'nin daha da büyümesi noktasında gerektiğinin altını çizen Başkan Demirkol, bu noktada gençlere büyük işler düştüğünü vurguladı.

Şanlıurfa Akil Gençler Platformu tarafından düzenlenen "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konulu konferansa Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Şanlıurfa Akil Gençler Platformu İl Başkanı Ahmet Alpay, Haliliye İlçe Başkanı Aziz Elmas ve davetliler katıldı.

Başkan Demirkol ile Milletvekili Fakıbaba, konuşmacı olarak katıldığı konferansta yeni sistemi anlattı. İlk olarak konuşan Milletvekili Fakıbaba, gençlere yeni sistemle birlikte çift başlılığın ortadan kalkacağını, yasama ile yürütmenin birbirinden ayrılmasıyla devlet işleyişinin daha hızlı ilerleyeceğini anlattı.

Milletvekili Fakıbaba'nın ardından konuşan Başkan Demirkol da, gençlere geçmişten örnekler vererek yeni sistemi anlattı. Geçmişten beri Hak ile batıl, haç ile hilal mücadeleleri devam ettiğini, bu mücadelelerde ise Hak ve hilal den yana olduklarını anlatan Başkan Demirkol, cumhuriyetin kurulduğu yıllardan beri ülkenin darbelerle yıpratıldığının altını çizdi. Darbelere son vermek, sıkıyönetimin anayasadan kaldırılması için 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi halk oylamasında evet denilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Demirkol, bu çalışmada gençlere büyük işler düştüğünü söyledi. Yeni sistemle 18 yaşında milletvekilli olmanın önünün açıldığını, gençlere bu şekilde ne kadar önem verildiğini vurgulayan Başkan Demirkol, "Gençlik toplumun mayasıdır. Gençler bilgiyle, milli ve manevi duygularla donatılmalıdır" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasının son bölümünde 16 Nisana kadar ayakta ve sahada olması gerektiklerini, bir tek kişinin bile oyunun önemli olduğundan evet konusunda çalışmaları gerektiğini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Eşref Fakıbaba Fevzi Demirkol Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title