Haberler

Başkan'dan Din Görevlilerine Yemek

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kent merkezinde görev yapan din görevlilerine yemek ikramında bulundu.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kent merkezinde görev yapan din görevlilerine yemek ikramında bulundu.

Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Vali Şerif Yılmaz Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İznik İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve din görevlileri katıldı.

Cami yıkan bir gelenekten gelmediklerini belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Valimizin cami yıkan, cami kapatan bir Vali gibi gösterilmesi böyle bir iftiraya maruz kalması bizi üzdü.Caminin arkasına sığınarak kendi yurtlarını kurtarmak isteyenler farklı bir algı oluşturuyorlar. Siz insanların hayır paralarıyla ibadethane yaptığınızı söylüyorsunuz ama Kütahya Belediyesi'nin 200 metrekare arsasının üzerine yurt yapmışsınız, hiç 'kira ödeyelim de belediye bunu bağışlasın, satın alalım' diye ne bir girişimde ne de bir talepte bulunmadılar. Yurdun kaçak olduğu tespit edilip gerekli işlemlerin başlatılmasının ardından 1 ay yasal süre verdik, bu sürede de ruhsat alma noktasında hiçbir girişimde bulunmayıp, komplolar kurarak Valimizi hedef gösterdiler. Verilen 1 ay yasal süre doldu ve biz kendilerine tebliğ ettik. Yasa gereği 5 yıllık ecrimisil bedelini almak adına gerekli işlemleri de yapacağız" diye konuştu.

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül de, Başkan Saraçoğlu'na yemek ikramı sebebiyle teşekkür etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Hacı Yusuf Gül İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title