Haberler

Başkan Çolakbayrakdar, "Sizlere Minnettarız"

Cumhuriyet Meydanı’nda yediden yetmişe her kesimden vatandaşın buluştuğu ‘Demokrasi Nöbetine’ katılım her geçen gün artıyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda yediden yetmişe her kesimden vatandaşın buluştuğu 'Demokrasi Nöbetine' katılım her geçen gün artıyor. Nöbete ailesiyle birlikte her gece destek veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, annesinin kucağında meydanda nöbet tutan bebekleri örnek göstererek, "Bugün hiçbir şeyin farkında olmayan ancak yarınlarda, bu nöbetin gururunu yaşatacak olan bebeklerimizi biz asla unutmayacağız." dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda tutulan demokrasi nöbetinde yerini alan, meydandaki vatandaşlarla birebir ilgilenerek sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, kalabalıkta ailesiyle birlikte nöbet tutan 57 günlük bir bebekle yakından ilgilendi. Bebeği kucağına alarak seven Başkan Çolakbayrakdar ona sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.

Her kesimden vatandaşın sevgi seliyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla da tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Çolakbayrakdar, kürsüye çıkarak, kısa bir de konuşma yaptı. Nöbete katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri halkının bir kahramanlık destanı yazdığına dikkat çekerek, "Cumhuriyet Meydanı'nda yediden yetmişe, çocuğundan yaşlısına kadın erkek hep beraber irademize sahip çıkmak için meydanlardayız. Aranızda gezerken dikkatimi çeken üç konuyu sizlere aktarmak istiyorum. Bir tanesi; 57 günlük bir bebek, sizin aranızda demokrasi nöbeti tutuyor. Diğeri ise tezkeresini alıp askerden yeni gelmiş kardeşimiz bugün aramızda bizlere eşlik ediyor. Son olarak ise 15 Temmuz Cuma günü yurt dışından Kayseri'ye gelmiş olan gurbetçi kardeşimiz, o gün bugündür meydanda bizimle birlikte nöbet tutuyor. Bu bizim vatanımıza olan bağlılığımız ve aşkımızın göstergesidir. Vatan, bayrak ve ezan söz konusu olunca hepimiz bu meydanlardayız. Sizlerin buradaki duruşunuz dostlara güven veriyor, düşmanlara ise korku salıyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle dostlarımızı sevindirmeye, düşmanlarımıza da korku salmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. Başkan Çolakbayrakdar, ayrıca Kocasinan Belediyesi olarak demokrasi nöbetine sonuna kadar tüm imkanlarıyla destek vereceklerini vurguladı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar meydanları terk etmeyen vatandaşlara, Başkan Çolakbayrakdar'ın talimatıyla Kocasinan Belediyesi tarafından çorba, limonata, su ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.

Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title