Haberler

Başkan Çolakbayrakdar "Milli Birlik ve Beraberlik Pekişti"

17’inci gününde de demokrasi nöbetine desteğini sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin, gösterdiği birlik ve beraberlik ile demokrasi nöbetlerinde tarih yazdığını söyledi.

17'inci gününde de demokrasi nöbetine desteğini sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin, gösterdiği birlik ve beraberlik ile demokrasi nöbetlerinde tarih yazdığını söyledi.

Kayserililer, demokrasi nöbetinin 17'inci gününde de Türk bayrakları ile ailece Cumhuriyet Meydanı'nda idi. Vatandaşları her gün olduğu gibi yine yalnız bırakmayan Başkan Çolakbayrakdar, herkesle tek tek sohbet etti ve Belediye tarafından hazırlanan ikramları vatandaşlara takdim etti. Başkan Çolakbayrakdar, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların isteğini de geri çevirmedi.

Kocasinan Belediyesinin, tüm imkanlarını, demokrasi nöbetinin sonuna kadar vatandaşlar için seferber edeceklerini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, "15 Temmuz Cuma akşamı devletimize ve milletimize ağır bir darbe vurulmak istenmiştir. Bu olay bütün milletimizi birleştirip tek vücut haline getirdi. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı, vatandaşlarımız her gece meydanlarda toplanarak tepkisini ortaya koymaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik örneği gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar meydanları terk etmeyen vatandaşlara, Başkan Çolakbayrakdar'ın talimatıyla Kocasinan Belediyesi tarafından çorba, limonata, su ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.

Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title