Haberler

Başkan Çolakbayrakdar: "Kocasinan'ın Yeni Yolları, Türkiye'ye Örnek Olacak"

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde karşılamak amacıyla topografyanın müsait olduğu yerlerde imar planlamasını yeniledi.

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde karşılamak amacıyla topografyanın müsait olduğu yerlerde imar planlamasını yeniledi.

Kocasinan Belediyesi yeni yapacağı yollar ile daha çağdaş, daha güvenli, daha konforlu ve daha düzenli alt ve üst yapı inşa etmeyi amaçlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt Mahallesi'ne yapılacak olan Vezirler Yol Projesi'nin Türkiye'ye örnek teşkil edeceğini söyledi.

"Yeni planlanan bölge ve yollar da ulaşım yollarını önceden planlanarak yapacağız" diyen Başkan Çolakbayrakdar, "Yeni yollar yaparken çevresinde binalar oluşmadan bütün her şeyi kapsayan ulaşım yolları yapacağız. Yani yapılacak yeni yollarda üst yapı, alt yapı, bisiklet yolu, yaya yolu ve araç yolu faaliyetleri gibi çalışmalar önceden planlanarak yapılacaktır. Bunun ilk örneğini de Zümrüt Mahallesi'nde hayata geçiriyoruz" dedi.

'Yol medeniyettir' anlayışı ile 116 mahallede yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getirdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, "2016 yılında 99 kilometre asfalt yol, 100 bin metrekare yaya yolu, 5 bin araçlık otopark yaptık. Yeni asfalt şantiyemizle bu yıl içerisinde ilçe genelinde planladığımız 160 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, 'Daha Güçlü Türkiye' ve 'Yeni Kocasinan' için 116 mahallemizde ulaşımdan altyapıya, çevreden kültür-sanata, eğitimden spora, pazar yerinden temizlik hizmetlerine kadar tüm alanlarda yatırım yapmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Kocasinan'ı geleceğe taşıyarak dünya standartların üzerine çıkartacağız ve 'Yeni Kocasinan' örnek teşkil edecek" ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title