Haberler

Başkan Çolakbayrakdar Gül Park'ta Vatandaşlarla Birlikte

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın Ramazan ziyaretleri kapsamında son durağı Sümer Mahallesindeki Gül Park oldu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın Ramazan ziyaretleri kapsamında son durağı Sümer Mahallesindeki Gül Park oldu.

Başkan Çolakbayrakdar Gül Park ziyareti sırasında yoğun ilgisiyle karşılaştığı mahalle sakinleriyle çay içip bol bol sohbet etti. Gül Parkın, mahallenin sosyal yaşamına renk kattığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın genelinde oluşturulan parkların büyüklüğünün yanında çok amaçlı ve işlevli olması için çalıştıklarını söyledi. Vatandaşların geç saatlere kadar Sümer Gül Parkı'nda vakit geçirmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, "Sümer Gül Parkı'nı geçen yıl açılışını yaptık. Şimdi görüyoruz ki ciddi manada vatandaşlarımız tarafından rağbet edilen bir yer olmuş durumdadır. Gecenin geç saatleri olmasına rağmen hala cıvıl cıvıl vaziyette ve her kesimden insanımızın rağbet ettiği bir yer haline gelmiş olduğunu gördük. İnsan odaklı hizmetler yapıldığı zaman hemşerilerimiz tarafından ciddi manada karşılık görüyor. Bu bizi daha da mutlu ediyor." diye konuştu.

Vatandaşların daha iyi vakit geçirebilecekleri sosyal alanları artıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Bizim amacımız bunun gibi parkları bütün mahallelerimizde yaygın hale getirmek, sosyal olarak bütün vatandaşlarımızın rahatlıkla gelebilecekleri oturabilecekleri rekreaktif alanlar oluşturabilmek. Yapacağımız işler noktasında ciddi manada motive olduk. Önümüzdeki günlerde inşallah buraya daha iyi fonksiyonlar ekleyeceğiz ve bunun gibi parklarımızı her mahallemizde daha yaygın hale getirerek, Kocasinan'ı geleceğe hazırlayacağız." ifadesini kullandı.

Hoş sohbetlerin ve renkli görüntülerin oluştuğu ziyarette, Başkan Çolakbayrakdar, mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklarla ve vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar da Kocasinan Belediyesi'nin yapmış olduğu park ve yeşil alan çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title