Haberler

Başkan Çolakbayrakdar Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, Beyazşehir Mahallesinde gerçekleştirilen Koçkaya Caddesi yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Yoğun iş temposuna vatandaş buluşmalarını da ekleyen Başkan Çolakbayrakdar, gece geç saatlerindeki incelemeler sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

Teravih namazını Beyazşehir Mahallesi'nde eda eden Başkan Çolakbayrakdar, gecenin ilerleyen saatlerinde Başkan Yardımcısı Ali Bulu, birim müdürleri ve mahalle muhtarıyla birlikte, yapılacak olan yeni yol çalışmasını yerinde inceledi.

Mahalle sakinlerinin ilgisi ve sempatisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, geceyi gündüze, hafta sonunu hafta içine katarak Kocasinan sakinlerine daha iyi hizmet için çalıştıklarını vurguladı. Beyazşehir Mahallesi sakinlerinin hal ve hatırını sorup sıkıntılarını dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye çalıştıklarının altını çizerek, "Beyazşehir Mahallesinde Osman Özcan Caddesi ile Gesi Caddesi arasında kalan Koçkaya Caddesini gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açacağız. Yapılacak olan yol çalışmasının eksiksiz ve sağlıklı olması için çalışmaları bizzat takip ediyorum. Çalışmalar bittiğinde Beyazşehir Mahallesi, daha temiz ve daha güzel olacak. İşimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. İşimizi en iyi şekilde, en ince detayına kadar yaparak Kayseri'ye değer katacağız." dedi.

Vatandaşlar ise, Başkan Çolakbayrakdar'a yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yaptığınız çalışmaları görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Sizlere bu konuda çok minnettarız." ifadesini kullandı.

Çalışmalar hakkında ekip amirlerinden bilgi alıp yeni talimatlar veren Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların taleplerini de notları arasına ekleyerek incelemesini tamamladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title